Z Windows 7 naspäť na Windows Vista.
Z Windows 7 naspäť na Windows Vista.
Takze mam notebook ASUS F3Sseries a v nom HDD 250GB rozdeleny na C a D. Na C mam nainstalovany Windows 7 Build 7100. Potrebujem naspät nainstalovat Windows Vista. Ako na to? Windows Vista a vsetky ovladace mam na CD dodavane k notebooku...
Re: Z Windows 7 naspäť na Windows Vista.
je na to nejaky rozumny dovod ze preco ? ovladace na vistu mozes pouzit aj v sedmicke ...
No Windows Vista mam oreginal narozdiel od Windows 7 ktory som stiahol ako testovaciu verziu. No neviem ako je to s ovladacmy kedze na ASUS stranke ziadne niesu a ani na infolinke v tom nemaju neak jasno.
Aaaa, recovery mas?
Takze k notebooku mam tri CD...
Windows Vista Recovery Media for Windows Vista Products 32-bit
F3 Notebook Series Driver a Utility
Power2Go
Nainstaloval som Vindows 7 Build 7100 kde sa mal zachovat aj Windows Vista, coz nieje tak, sice pri starte PC nabehne uvodna obrazovka kde je moznost Win 7 a Win Vista, ale pri volbe Win Vista aj tak nabehne Win 7, takze ja sa potrebujem zbavyt skusobnej verzie Win 7 a mat len povodny Win Vista. Kedze mi to nechce nabotovat s CD Win Vista, tak potrebujem (asi) naformatovat cely HDD a nainstalovat nanovo Win Vista... Takze ake mate navrhy?
Mimochodom volal som na infolinku kde my bolo povedane ze bez formatovania HDD nieje mozne prejst z vyssej verzie na nizssiu, jedine z nizssej na vyssu verziu Windows tzv. (upgrade)...
Windows Vista Recovery Media for Windows Vista Products 32-bit
F3 Notebook Series Driver a Utility
Power2Go
Nainstaloval som Vindows 7 Build 7100 kde sa mal zachovat aj Windows Vista, coz nieje tak, sice pri starte PC nabehne uvodna obrazovka kde je moznost Win 7 a Win Vista, ale pri volbe Win Vista aj tak nabehne Win 7, takze ja sa potrebujem zbavyt skusobnej verzie Win 7 a mat len povodny Win Vista. Kedze mi to nechce nabotovat s CD Win Vista, tak potrebujem (asi) naformatovat cely HDD a nainstalovat nanovo Win Vista... Takze ake mate navrhy?
Mimochodom volal som na infolinku kde my bolo povedane ze bez formatovania HDD nieje mozne prejst z vyssej verzie na nizssiu, jedine z nizssej na vyssu verziu Windows tzv. (upgrade)...
tak tak, ako si sam skonstatoval. Pouzi to recovery, tam mas vsetko, tvoj nbk bude ako ked si ho kupil...