mam otazku cim to moze byt sposobene ze sa zdroj z casu na cas rozhuci ... nikdy to nie je tak ze sa rozhuci podla vykonu ... tak potom nechapem precistil som ho ale proste sem tam sa rozhuci ... mam zapnute csko hudbu operu a video v HD a nic ... povypinam vsetko a naraz sa rozhuci z nicoho nic
Core 2 Quad 2.5
GT220
2 GB
PS: Na zostavu mi nekidajte je taka aka je
PS2: Kebyze to je tym ze zdroj je slabi tak by uz davno hucal vkuse nie ?
obcasne hucanie zdroju
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: obcasne hucanie zdroju
A co to vlastne je za zdroj?
A aka skrinka to je?
Su v nej nejake pridavne ventilatory?
Ak su, tak co je to zac a ako su tam poumiestnovane?
Pytam sa preto, lebo ak mas zle odvetranu skrinku, tak by to mohlo sposobovat zvysovanie hlucnosti ventilatora v zdroji, kedze by sa ventilator rozbiehal na vyssie otacky a po uchladeni by znova stichol a tak dookola.
Su v nej nejake pridavne ventilatory?
Ak su, tak co je to zac a ako su tam poumiestnovane?
Pytam sa preto, lebo ak mas zle odvetranu skrinku, tak by to mohlo sposobovat zvysovanie hlucnosti ventilatora v zdroji, kedze by sa ventilator rozbiehal na vyssie otacky a po uchladeni by znova stichol a tak dookola.
Zdroj je ATX 350 W 4P
Nazov skrinky neviem neni to ziadna znackova ... a zdroj mam umiestneny hore a hned pod nim je umiestneny ventilator od skrinky
a potom uz tam mam len CPU fan a GPU fan tod vse tak skuste poradit v com to moze byt
Nazov skrinky neviem neni to ziadna znackova ... a zdroj mam umiestneny hore a hned pod nim je umiestneny ventilator od skrinky
a potom uz tam mam len CPU fan a GPU fan tod vse tak skuste poradit v com to moze byt
proste zdroj .. ked zretelne pocujes ze to ide z neho tak neviem aku chces este dostat odpoved?
PS: kup si tam nieco poriadne, to kto ti tam na C2Q dal hento?
PS: kup si tam nieco poriadne, to kto ti tam na C2Q dal hento?
znacku zdroju ti neviem povedat nenasiel som to nikde na zdroji
pytal som sa na znacku? zbav sa ho rychlo a kup nieco ozajstne
hovoril som ze na tu zostavu mi nekidajte pana boha .... komponenty som si dokupoval postupne ten zdroj je asi zo vsetkych veci v pc najstarsie takze asi preto