HTC HD2 android ROM
HTC HD2 android ROM
Tak panstvo kto je majitelom HTC HD2 tak rok sa zacina skvelo ... konecne je tu android beziaci z ROM
http://forum.menschik.info/viewtopic.ph ... 2875#p2875
odskusane zatial premna najpodstatnejsie veci uplne funkcne (hovory, wifi, kamera, fotak atd .. ).. malo by byt vsetko funkcne .. instalacia easy ..
happy new year
http://forum.menschik.info/viewtopic.ph ... 2875#p2875
odskusane zatial premna najpodstatnejsie veci uplne funkcne (hovory, wifi, kamera, fotak atd .. ).. malo by byt vsetko funkcne .. instalacia easy ..
happy new year
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
Re: HTC HD2 android ROM
- keby bolo nieco take na Xperiu X1
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
- guess.whoo
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Po 16. Mar, 2009, 17:37
diky za link
tak po 2dnoch pouzivania som narazil lenna 2 veci ktore nefunguju ..
1, kalibracia G-senzora .. v podstate nieje nutne ho kalibrovat ale momentalne je naskodu tuto funkciu pouzit nakolko sa vertikalne uplne rozladi a uz sa neda vratit na povodnu hodnotu ..(len pre-flash)
2, nefunguje funkcia obnovenia tovarenskeho nastavenia .. (co nieje az take hrozne ..staci nanovo flash a .. )
tieto body sa samozrejme tykaju DFT_LEO_NAND_Android ...ine mozu byt na tom rozne
no je to v plienkach takze sa to bude urcite doladovat .. no musim zaseba povedat ze aj tak je to uz dost vyladene zo spominanych 2 bodov na ktore som natrafil je to skvele .. inak nemam zatial co vytknut .. vsetko funguje ako ma , rychle svizne , co este musim odskusat je GPS...
ps.. k WM sa uz nevraaatim
1, kalibracia G-senzora .. v podstate nieje nutne ho kalibrovat ale momentalne je naskodu tuto funkciu pouzit nakolko sa vertikalne uplne rozladi a uz sa neda vratit na povodnu hodnotu ..(len pre-flash)
2, nefunguje funkcia obnovenia tovarenskeho nastavenia .. (co nieje az take hrozne ..staci nanovo flash a .. )
tieto body sa samozrejme tykaju DFT_LEO_NAND_Android ...ine mozu byt na tom rozne
no je to v plienkach takze sa to bude urcite doladovat .. no musim zaseba povedat ze aj tak je to uz dost vyladene zo spominanych 2 bodov na ktore som natrafil je to skvele .. inak nemam zatial co vytknut .. vsetko funguje ako ma , rychle svizne , co este musim odskusat je GPS...
ps.. k WM sa uz nevraaatim
s odstupom casu ozivym temu. a spytam sa nejakeho majitela htc HD2 ako funguje android ci ma nejake problemy alebo nebodaj ci sa niekto vratil spat k WM. dik za odpovede
no nemam ho uz pekne dlho ale ku koncu som pochopil ze so som si lem vsugeroval ze to k necomu je....
pomale, zalagovane
otrasne farby (tych 65 536 farieb) je na androidide proste vidiet
to boli vtedy hlavne dovody preco som sa toho zbavil ..
pomale, zalagovane
otrasne farby (tych 65 536 farieb) je na androidide proste vidiet
to boli vtedy hlavne dovody preco som sa toho zbavil ..
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
tak ja som spokojny s androidom. mam tuto rom - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951
je super, rychla a aj stabilna. ramky ostava habadej aj pri behu viacerych aplikacii, ale nie je odveci si nastavit task manager na automaticky kill aplikacii kazdu pol hodinku a je vystarane.
k wm by som sa uz nevratil, pretoze wm je uz mrtvy system, na ktory sa skoro nic nevyvija uz... a nespozoroval som nejaky rozdiel vo farbach a to som mal asi 3 roky diamonda s wm 6.5...
je super, rychla a aj stabilna. ramky ostava habadej aj pri behu viacerych aplikacii, ale nie je odveci si nastavit task manager na automaticky kill aplikacii kazdu pol hodinku a je vystarane.
k wm by som sa uz nevratil, pretoze wm je uz mrtvy system, na ktory sa skoro nic nevyvija uz... a nespozoroval som nejaky rozdiel vo farbach a to som mal asi 3 roky diamonda s wm 6.5...
Spoiler: ukázať
a funguje to ako plnohodnotny android? teda ide na nom vsetko? a procesor stiha neseka to? pretoze som si vyskusal dat teraz na svojho diamonda androida a ide to vcelku pekne akurat nejde par veci a seka to ale myslim ze rychlejsi procak s ramkou by to vyriesil. a teda na vyskusanie prostredia to staci.
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
je to plnohodnotny android ktory bezi z nand a nie z karty.na diamonda som android rom nenasiel,ale ked je,tak urcite iba nejaka z sd-karty, ktora urcite nebezi plynule. ale na hd2 si tiez mozes vybrat rom ktora boot-uje z sd-karty a mas aj wm a vies si pri starte vybrat ktory system xces, alebo das nand rom a ta bezi uplne nativne a plynule...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
priatelu ... postav si vedla seba HD2 z androidom a hoci co ine z androidom a sa divaj lebo ja to mam moznost vidiet kedy chcem v praci ..
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
omg, ale s cim ty porovnavas..? s Desire HD? s Desire? s Galaxy? tam su uplne ine displeje, s uplne inymi farbami
HD2 ma co sa farieb tyka mizerny displej, ale netvrd, ze zobrazuje 65k, lebo to tak nie je
a k teme, Android do HD2 je uz celkom dost vychytany, viacmenej aj Windows Phone 7, no aj tak do neho patri Windows Mobile (nie je to az taky zly system, zalezi od narokov)
HD2 ma co sa farieb tyka mizerny displej, ale netvrd, ze zobrazuje 65k, lebo to tak nie je
a k teme, Android do HD2 je uz celkom dost vychytany, viacmenej aj Windows Phone 7, no aj tak do neho patri Windows Mobile (nie je to az taky zly system, zalezi od narokov)