Mal som XSPC Laing DDC Expanzka + TOP .... Nikdy sa mi to poriadne neporadilo odvzdusnit

Aj som prevracal, triasol radiator , stlacal hadice .. proste skusal som vsetko mozne a pocase sa mi aj tak okrum zavzdusnil .... Povedal by som ze problem u tohto riesenia je ten, ze ked si pozries vnutoro tej expy , tak "trubicka" co je vo vnutri expy cez ktoru ide voda, je strasne blizko otvoru pumpy , kde pumpa nasava vodu ... Cize suma sumarum , bublinky si spatky pumpa nasaje a dostanu sa zase do okruhu .... Staci ked bude pumpa pomalicky nasavat malinke bublinky co nieje skoro ani okom vidiet a po 2 tyzdnom to mas zase zavzdusnene ...
To je moja skusenost ... Tuto expu s Topom uz nikdy viac

Samozrejme su ludia ktory tento problem nemali, nemaju a su spokojny ....
Teraz vlastnim EK RES 150 rev2 ...

Max. spokojnost
S nou je to uplne o niecom inom .... Odvzdusni sa mi to omnoho rychlejsie ako s XSPC Laing DDC Expanzou ... Staci nechat pustene, par krat poprevracat, ponadvihovat radiatory, ( ja prevraciam, nadvihujem celu skrinu, kedze radiatory mam prisrobovane vsetky v srinke ) a je to .... NIKDY sa mi okrem sam zase nezavzdusnil .....
Preto ti ja budem odporucat radsej na pumpu dokupit TOP + externu expu , naprikad aj tu co si si vybral : EK Water Blocks EK-Multioption RES X2 ....
K vyberu nieje co vytknut, vsetko dobry vyber, akurat ze ked uz ides dat tolke prachy na tak drahe veci, zober uz 18W Lainga

Do buducna sa ti bude hodit ... Tych par € ta uz nezabije... ( tiez som presiel z 11w na 18w ) ...
PS: Pozeram ze cena Bitspower 1/4" Matt Black Compression Fitting For 16/11mm je rovnaka ako pri 19/13 .. Nechces pouzit preto radsej 19/13 hadice ? Bude to lepsie vyzerat