Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať... POZOR: žiadny WAREZ
uz som ho tu pisal a niekto ho presunul a neviem kam tak aspon napiste kam ste ho kurna dali sem pisem ked mam problem a aby mi niekto poradil a ako vidim nikto mi tu nepomoze iba mi spravi zbytocne nervi !!!!!!!!!!!!!!!!!
A ten problem bol ze sa mi iba tak hoci kedy sam spusti kalkulacka alebo teamspeak alebo spustit a ci to nie je virusom a poradte pls daky dobry antivirak a este ze sa mi este ked spustim anti spyware tak sa mi v pravom dolnom rohu ukaze take sprosta tabulka a ked hram tak sa mi hore ukaze taka sprosta lista vyhodi ma to zo hry a ukazuje to WARNING spyware 2 roky som to tam nemal a teraz ano a chcem to dat prec neviete co to je chcem to dat prec alebo aspon vypnut a nepresuvajte to pls a ked to presunete tak napiste kam
Naposledy upravil/-a enako v So 21. Jan, 2006, 12:39, upravené celkom 1 krát.
CPU: INTEL Core 2 Duo E8400 MB: ASUS P5Q-E RAM: 4 GB 1066MHz PC8500 Corsair DOMINATOR xms2 GPU: GF GTX 280 OC HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Black 640GB WD6401AALS ZDROJ: CORSAIR HX620, 620W AUDIO: Creative SOUND BLASTER X-Fi Pro gamer F4T4lit1 64MB X-Ram MOUSE: Logitech MX 518 MOUSE PAD: Razer eXactMat GAMER
Tak za prve: zmen si nazov topicu, lebo ti to tu zmazu. "mam problem" vravi iba to, ze sa nevies vyjadrit /neber to v zlom/, ale napis presne v com je problem do nazvu. Si tu uz dost dlho na to aby si vedel co sa patri.
Teraz k tvojmu problemu:
Podla mna tam mas nejakeho vira, alebo spyware ci podobnu haved. Jednoznacne nahod antivira: mne sa osvedcil NOD - stiahnes si trial z netu a aj databazu najnovsiu. A hned za tym nejaky antispyware softik - napriklad Lavasoft Ad Aware Personal /na domace pouzitie zdarma/, pripadne nejaky iny. A zapni si aj nejaky ten firewall. Ja to mam doma takto a virusy mi NOD odchyti hned a znici, spyware som nevidel uz asi pol roka.
Inak nabuduce krot svoje vasne a tych smajlov pomenej.
dobre diky a omluvam sa ten spyware mam a ten NOD tiez ale co je ta sracka co mi to beha hore na obrazovke pise to ze warning spyware otestujem 2 programami a nic neda sa to dat prec aloebo vypnut alebo nevies co to je ked na to kliknem hody to tuto stranku http://www.teslaplus.com/search.php?wmid=143&sub=10001 a pls poradte lebo ma to rusi
CPU: INTEL Core 2 Duo E8400 MB: ASUS P5Q-E RAM: 4 GB 1066MHz PC8500 Corsair DOMINATOR xms2 GPU: GF GTX 280 OC HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Black 640GB WD6401AALS ZDROJ: CORSAIR HX620, 620W AUDIO: Creative SOUND BLASTER X-Fi Pro gamer F4T4lit1 64MB X-Ram MOUSE: Logitech MX 518 MOUSE PAD: Razer eXactMat GAMER
Podla tej stranky co si dal to vyzera, ze s nejakym softom si si nainstaloval aj "vymozenost", ktora robi reklamu dotycnym softom. Treba zistit co sa ti spusta pri starte a podozrivy soft vyhodit
Skus nahodit nudzovy rezim a v nom otestovat cely disk. Pripadne ak by to nepomohlo, tak nahod disk do ineho PC a na nom ho prebehni NODom.
Dalsia moznost je zistit co sa ti spusta pri starte a vsetko zbytocne vyrazit. Toto sa da cez Customizer XP a v nom nalavo v polozke SYSTEM TOOLS odskroluj az nadol a tam je polozka Startup Manager. Nechaj tam len to hlavne: ovladace a systemove veci.
urobil som v nudzovom a to iste dal som ich do karanteny su 4 vzdy to testuje a ukaze tabulku ze je to trojsky kon a ze nejde liecit a jetam ponechat do karanteny tak som to dal ale je tam aj smyzat nemam dat to. A jak to mam vyliecit pls porad
Ak ti NOD da moznost ZMAZAT tak ju pouzi. Ak nie, tak by ti mal vypisat, kde sa ten virus nachadza na disku. Presne cestu. Niekedy sa usidli v Tempe pre IE. Tak spusti Vycistenie disku vo windowse a zaskrtni vsetko. Malo by to pomoct
No ja som mal trojanov kopu, uz aj v RAMke, ale nikdy to nebol dolezity systemovy subor, vzdy to mazem. Ono aj ked mas v RAMke virus tak sa pri starte windowu musi natiahnut z disku, takze ked ti napise ze mas v RAMke subor XXX zavireny tak ho treba najst desi na disku a zmazat ho. Ja som mal napriklad zavireny subor "iexplre.exe" (v nazve chyba o, takze som vedel ze to je len na oklamanie nepriatela)