tv karta + upc analog

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
kanara
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 01. Apr, 2010, 12:51

tv karta + upc analog

Príspevok od používateľa kanara »

zdravim vas, po rokoch som vytiahol tv kartu genius video wonder pro III zo suplika a zistujem ze medzi 40timi kanalmi co nasla nie je markiza, joj, stv1 ani 2, je to preto ze karta je analogova a tieto stanice presli na digi? doma mame analogovu kablovku UPC a v telke tie programy chytam tak nechapem ako to teda je, pomoze ak si kupim DVB-T tuner? nedopadnem tak ze markizu jojku chytim ale dalsich 40 programov nie? poradte prosim co kupit, do 50 eur cca, PCI verziu, ide o desktop s win 7 a rad by som ju pouzival s media center, dakujem za pripadne rady :-)
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: tv karta + upc analog

Príspevok od používateľa faugusztin »

http://www.upc.sk/televizia/kablova-televizia/

Uvedene kanaly su v stale analogu, skor je pravdepodobne ze bud karta nevie naladit dane pasma alebo jednoducho uz odisla do vecnych lovist.

Digitalnu kablovku zatial nemas ako chytat, ale onedlho podla vsetkeho umozni UPC sparovat CI karty s vlastnym zariadenim, co bude znamenat aj karty do PC = bude ti stacit DVB-C karta, navsteva firmy ktora to bude robit plus jednorazovy poplatok.
kanara
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 01. Apr, 2010, 12:51

Re: tv karta + upc analog

Príspevok od používateľa kanara »

dakujem, to je cudne ze zo 40 kanalov nenajde prave tieto styri slovenske, hmm potrebujem to mat ready pred MS v hokeji a digitalnu kablovku este nemame v plane , pocul som nieco o kartach pre analog a terestrial dokopy, je to tak ze ak by nahodou vypli analog tak slovenske stanice chytim cez nejaku antenu ako digi terestrial, ci to funguje nejak inak? som z bratislavy, co by ste mi poradili z tych zmiesanych kariet

Návrat na "Hardware všeobecne"