Caute,
Mam problem s talcou cez RDC. Potrebujem to rozchodit na win server 2003 (toho klienta). Na stroje, na ktore sa pripajam, mam problem klasicky pridat drivers, pretoze je to zakaznikov stroj a nemam tam admin prava a admini mi to tam ani nechcu dovolit (servisne okna a podobne obstrukcie).
Isiel som cestou easy print a tu som narazil na problem a tym je RDC v 6.1 . Pre 2003-jku nieje, resp. nenasiel som, len po verziu 6.0 .
Stretli ste sa s tymto? Pozname riesenie?
tlac cez RDP
Re: tlac cez RDP
ked si pustis mstsc, rozkliknes si options, v tabe Local Resources mas moznost namapovat svoju tlaciaren co mas nainstalovanu..
nevyriesi to tvoj problem?
nevyriesi to tvoj problem?
Spoiler: ukázať
Re: tlac cez RDP
Dik za pomoc,
Teraz vsak skor riesim problem tykajuci sa easy print a funkcionalite, ktora je obsiahnuta vo verzii 6.1. Cize problem nieje ani tak v konfigu RDC, ale vo verzii. Ako som spominal, pre XP su uz aj vyssie verzie, ale pre 2003 server je najnovsia 6.0.
Teraz vsak skor riesim problem tykajuci sa easy print a funkcionalite, ktora je obsiahnuta vo verzii 6.1. Cize problem nieje ani tak v konfigu RDC, ale vo verzii. Ako som spominal, pre XP su uz aj vyssie verzie, ale pre 2003 server je najnovsia 6.0.