Možno som trocha mimo dosah fora,a viem ze by to patrilo skor na nejak WP forum,ale aj tu jemnoho chytrych ludi, ktory ovladaju programovanie,co si myslim ze je len kdesi zmena nejakeho maleho prikazu.
Prekladam svojpomocne plugin z wordpressu AWPCP Classifieds do SK nakolko som nikde nenašiel preklad a zasekol som sa, narazil som na problém:
suma sa mi zobrazuje v ,,americkom,, tvare € 3,000.00 ,len chcel by som to v europskom tvare teda : 3 000.00 €
v admin menu pluginu je moznost upravit tieto 2 polia:
Kód: Vybrať všetko
<div class="$awpcpdisplayaditems"><div style="width:$imgblockwidth;padding:5px;float:left;margin-right:20px;">$awpcp_image_name_srccode</div><div style="width:50%;padding:5px;float:left;"><h4>$ad_title</h4> $addetailssummary...</div><div style="padding:5px;float:left;"> $awpcpadpostdate $awpcp_city_display $awpcp_state_display $awpcp_display_adviews $awpcp_display_price </div><div class="fixfloat"></div></div><div class="fixfloat"></div>
Kód: Vybrať všetko
<div id="showawpcpadpage"><div class="adtitle">$ad_title</div><br/><div class="showawpcpadpage">$featureimg<label>Kontaktné údaje:</label><br/><a href="$quers/$codecontact">Kontaktovať $adcontact_name</a>$adcontactphone $location $awpcpvisitwebsite</div>$aditemprice $awpcpextrafields $showadsense1<div class="showawpcpadpage"><label>Podrobné informácie</label><br/>$addetails</div>$tweetbtn $showadsense2 <div class="fixfloat"></div><div id="displayimagethumbswrapper"><div id="displayimagethumbs"><ul>$awpcpshowadotherimages</ul></div></div><div class="fixfloat"></div>$awpcpadviews $showadsense3</div>
Vopred diky za radu