Zdravím,
ziadam vás o zmazanie mojho prispevku v bazari konkretne http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... =2&t=72739
a este mam ziadost o zmenu mojho mailu...
Stary mail som prestal pouzivat.
Ďakujem
Žiadam o zmazanie
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Re: Žiadam o zmazanie
1.) uvedená téma v sekcii bazár je zamknutá, čiže poriešená
...btw, na nahlasovanie takýchto záležitostí využívaj funkciu "Ohlásiť tento príspevok"
2.) e-mail si zmeň sám v profile cez užívateľský panel
...btw, na nahlasovanie takýchto záležitostí využívaj funkciu "Ohlásiť tento príspevok"
2.) e-mail si zmeň sám v profile cez užívateľský panel
Prepac nevsimol som si najprv ze sa da zmenit mail
A chel by som poziadat o unlock mojho prispevku v bazari upravim chyby ktore som tam spravil.
A chel by som poziadat o unlock mojho prispevku v bazari upravim chyby ktore som tam spravil.
Spoiler: ukázať
- Bikermotyl
- VIP
viditeľne si si ešte nenaštudoval pravidlá bazáru
...stále totiž nespĺňaš jednu z podmienok možnosti prispievania do uvedenej sekcie
...stále totiž nespĺňaš jednu z podmienok možnosti prispievania do uvedenej sekcie
Chápem že mám odstrániť to s tym DPH. Ale ak mozem nieco k tomu ja som to tam napisal len z dovodu toho ze v 6. bode pisete ze je zakazane uvadzat nepravdive ceny atd. a v zatvorke DPH. Ale kludne si to mozete overit ze je to cista pravda ze bez DPH tie ramky stoja 66 bez DPH inak stoja 80 ja som dal 65 a ze bez DPH co je v podstate pravda. Mozem aj link poslat ako dokaz. Ale dobre zmažem to teda a aj moj mail odtial odstranim. Co tam okrem tychto dvoch veci prekaza?
Spoiler: ukázať
- Bikermotyl
- VIP
opäť sa zopakujem odcitovaním
...skús si pozornejšie naštudovať najmä pravidlo č.4Bikermotyl napísal:...stále totiž nespĺňaš jednu z podmienok možnosti prispievania do uvedenej sekcie