caute, ma niekto tuto klavesnicu?
dizajn pre mna uchvatny, layout postacujuci..co ma najviac zaujima je nejako mozne naprogramovat ovladanie hlasitosti zvuku alebo nie?
dik
Klavesnica ROCCAT Arvo
Klavesnica ROCCAT Arvo
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: klavesnica Roccat arvo
cau.
robil som na nu recenziu
super klaveska. Poradny kus. Nevyhoda maly lavy shift, nutnost prepinat medzi sipkami a numpadom (zvyknes si ked chces). som si ju chcel zobrat na intrak, len sa mi nezmestila do kufra zoberem nabuduce
ci sa na tom da nejako extra naprogramov ovladanie hlasitosti, neviem...uz si nepamatam co v tych driveroch je vsetko, ale nieco by tam byt malo, je to taka bezna zalezitost....kazdopadne ja odporucam hlasitostou hybat co najmenej a zbytocne nepridavat vacsina prehravacov to zvladne s kolieckom na mysi, ked by uz
najvacsim problemom je prave ta podpora prehravaca...aj ked sa to da jednoducho obist ovladanim windowsu...no co uz
robil som na nu recenziu
super klaveska. Poradny kus. Nevyhoda maly lavy shift, nutnost prepinat medzi sipkami a numpadom (zvyknes si ked chces). som si ju chcel zobrat na intrak, len sa mi nezmestila do kufra zoberem nabuduce
ci sa na tom da nejako extra naprogramov ovladanie hlasitosti, neviem...uz si nepamatam co v tych driveroch je vsetko, ale nieco by tam byt malo, je to taka bezna zalezitost....kazdopadne ja odporucam hlasitostou hybat co najmenej a zbytocne nepridavat vacsina prehravacov to zvladne s kolieckom na mysi, ked by uz
najvacsim problemom je prave ta podpora prehravaca...aj ked sa to da jednoducho obist ovladanim windowsu...no co uz
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Re: klavesnica Roccat arvo
skorej by sa mi to zislo ovladat pocas hrania td...vo win to problem nieje
len nech sa nemusi alt tab a pod
len nech sa nemusi alt tab a pod
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Klavesnica ROCCAT Arvo
recka
http://pc.sk/recenzia-roccat-arvo-mala-ale-sikovna
ocividne som tomu nevenoval prilis velku pozornost, no zda sa, ze ovladanie hlasitosti by malo ist na makra nastavit.
pripdne ak mozes pockat, tak o take 2-3 tyzdne ti mozem dat vediet...zalezi na tom, kedy pride udac2 upgrade
http://pc.sk/recenzia-roccat-arvo-mala-ale-sikovna
ocividne som tomu nevenoval prilis velku pozornost, no zda sa, ze ovladanie hlasitosti by malo ist na makra nastavit.
pripdne ak mozes pockat, tak o take 2-3 tyzdne ti mozem dat vediet...zalezi na tom, kedy pride udac2 upgrade
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Re: Klavesnica ROCCAT Arvo
to by aj mohlo stacit
by bolo super kebyze sa nato pozries a das vediet lebo nejako to neviem najst na nete
by bolo super kebyze sa nato pozries a das vediet lebo nejako to neviem najst na nete