Mám nainštalované najnovšie ovládače aj Media Coder balík (Avivo).
V každom programe bola HW akcelerácia zapnutá ale GPU nebolo vyťažené len procesor.
Prosím pomoc lebo s Athlon X2 250 moc toho nenakonvertujem.

aj ja mam taky pocitnewmi napísal:A inak, neviem, nie som isty ale odkedy ide pri Radeonoch konverzia cez GPU? Nie je to len pre CUDA a Nvidiu?
http://www.cyberlink.com/products/media ... en_US.htmlIn conjunction with AMD APP technology, MediaEspresso 6.5 accelerates the conversion of standard and HD video into multiple formats for use on various consumer electronics devices. Support is also available for UVD (Unified Video Decoder), a video decoding unit of AMD APP that supports the hardware decode of H.264 and VC-1 video codec, enabling MediaEspresso 6.5 to provide quick output of video content for playback on PSP, iPad, iPod, and iPhone platforms.
neskor otestujem nejaky dlhsi film, to bolo demo video -newmi napísal:2min video skonvertovane za 30s, tak to veru nie je ani nahodou rychlo.
A inak, neviem, nie som isty ale odkedy ide pri Radeonoch konverzia cez GPU? Nie je to len pre CUDA a Nvidiu?
definuj presnejsie "nejde"anonymus09 napísal:Stále my nejde cez tú grafiku konvertovanie. Nainštaloval som APP Stream SDK aktualizoval ovládače.
Nič nefunguje čo mám robiť? Neni možné že je to nejak v grafickej karte vypnuté alebo čo lebo nič nefunguje. (Mám ju od Sapphiru)