HDD režim spánok......
HDD režim spánok......
mám takýto problém s hdd, nechce mi naskočiť do režimu spánku automaticky, keď ho dám ručne do spánku, tak naskočí ale automaticky mi nejde... Viete mi poradiť, ke je problém? Vopred ĎAKUJEM
Spoiler: ukázať
- Martin49
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 17:52
Re: HDD režim spánok......
A mas to nastavene?
(Win 7)
Control Panel - System and Security - Power Options - Change plan settings - Change advanced power settings - hard disk - turn off hardisk after *** minutes.
(Win 7)
Control Panel - System and Security - Power Options - Change plan settings - Change advanced power settings - hard disk - turn off hardisk after *** minutes.
MB:Gigabyte MA790x-UD3P CPU:AMD Phenom X4 9850 @ 2,7GHz 1,24V GPU:GIGABYTE N650TOC-2GI RAM:2x2GB Corsair VS2GB667D2 CPU Cooler:Zalman CNPS 9500 PSU: ASUS P-55GA 550W OS:Windows 7 Ultimate
HTC Desire - CM 7.1
HTC Desire - CM 7.1
nastavené to mám a skúšal som aj menit čas aj spôsob napájania ale stále nič inak je to SAMSUNG HD161HJ a OS mám vista home basic cz.... asi je čas sa pozrieť po novom hdd
- Martin49
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 17:52
A nemoze ti automaticke uspanie hdd blokovat nejaka aplikacia, ktoru mas spustenu?
MB:Gigabyte MA790x-UD3P CPU:AMD Phenom X4 9850 @ 2,7GHz 1,24V GPU:GIGABYTE N650TOC-2GI RAM:2x2GB Corsair VS2GB667D2 CPU Cooler:Zalman CNPS 9500 PSU: ASUS P-55GA 550W OS:Windows 7 Ultimate
HTC Desire - CM 7.1
HTC Desire - CM 7.1
aj nad tým som už uvažoval ale nič som nenašiel spustené... ale v poslednej dome mi blbla aj mechanika a tak som skúsil prehodit sata napájanie na dosku a čuduj sa, ono mi to funguje, čiže to bude základnou doskou, aspoň si myslím... zatial to ide ale bude treba asi vymenit dosku...vďaka za snahu