Rozpadnutý obraz na youtube, sekanie videa
Rozpadnutý obraz na youtube, sekanie videa
Zdravím,
ako som PC rozložil, vyčistil a zložil, stala sa mi nasledovná vec. PC ide, ale ...
Keď pozerám videá v youtube, tak vždy pri 9. tom spustenom sa rozsype v okne videa obraz (buď zelený obraz, alebo nejaké artefakty).
Dokonca sa mi už stalo, že 1080p mkv rip úplne sekal a takmer vôbec nešiel.
Bežné videá keď som pred chvíľou skúšal dať na fullscreen, tak boli rozpixelované a nedalo sa na to dobre pozerať. (Vtedy aj keď som dal fullscreen na youtube, tak to bolo všetko také kockaté)
V čom bude problém?
Ukážka v youtube:
http://farm6.static.flickr.com/5016/546 ... 5c51_b.jpg
ako som PC rozložil, vyčistil a zložil, stala sa mi nasledovná vec. PC ide, ale ...
Keď pozerám videá v youtube, tak vždy pri 9. tom spustenom sa rozsype v okne videa obraz (buď zelený obraz, alebo nejaké artefakty).
Dokonca sa mi už stalo, že 1080p mkv rip úplne sekal a takmer vôbec nešiel.
Bežné videá keď som pred chvíľou skúšal dať na fullscreen, tak boli rozpixelované a nedalo sa na to dobre pozerať. (Vtedy aj keď som dal fullscreen na youtube, tak to bolo všetko také kockaté)
V čom bude problém?
Ukážka v youtube:
http://farm6.static.flickr.com/5016/546 ... 5c51_b.jpg
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Rozpadnutý obraz na youtube, sekanie videa
To bude asi kvoli tomu bieberovi, skus ine video .
alebo vyber kartu zo slotu, opras, ofukaj kontakty, dotlac poriadne napajanie a skus preinstalovat drivery a flash. V dakych zatazovych testoch nerobi artefakty? alebo v hrach.
alebo vyber kartu zo slotu, opras, ofukaj kontakty, dotlac poriadne napajanie a skus preinstalovat drivery a flash. V dakych zatazovych testoch nerobi artefakty? alebo v hrach.
Spoiler: ukázať
aku tam mas grafiku?
mas predpokladam najnovsi flash player a sa snazi akcelerovat len dajak mu to nejde... bud su male 2d takty alebo ovladace gpu proste nespolupracuju
mas predpokladam najnovsi flash player a sa snazi akcelerovat len dajak mu to nejde... bud su male 2d takty alebo ovladace gpu proste nespolupracuju
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ja po nainstalovani uplne noveho flashu som mal pri prehravani akehokolvek videa na youtube takty 157/300. V predoslej verzii to bolo 400/900. Ked som reinstaloval flash (najnovsi za najnovsi) tak mam uz aj pri novom 400/900. Alebo este ma napada v nastaveniach flashu vyp/zap hw akceleraciu.
Spoiler: ukázať
Je tam MSI 9600GT 700/1900MHz.
Flash to nebude, keď chvíľu robilo haluze (ale nie artefakty) vo všetkých filmoch a videách, nie?
Vytiahol som a založil nanovo, dotlačil napájanie a aj tak blbne. Ale momentálne iba youtube.
Preinštaloval som flash a prehliadač, aj tak blbne.
Akonáhle je 9 alebo viac videí v youtube spustených simultánne, tak to deviate, desiate atď. má artefakty.
Je možné aspoň vylúčiť, v čom nebude HW problém a to čo sa nebude dať vylúčiť, by sa dalo skúsiť vymeniť ...
Flash to nebude, keď chvíľu robilo haluze (ale nie artefakty) vo všetkých filmoch a videách, nie?
Vytiahol som a založil nanovo, dotlačil napájanie a aj tak blbne. Ale momentálne iba youtube.
Preinštaloval som flash a prehliadač, aj tak blbne.
Akonáhle je 9 alebo viac videí v youtube spustených simultánne, tak to deviate, desiate atď. má artefakty.
Je možné aspoň vylúčiť, v čom nebude HW problém a to čo sa nebude dať vylúčiť, by sa dalo skúsiť vymeniť ...
Vypol som hw akceleráciu vo flash playeri a zrazu to žiadne zelené artefakty nerobí. Dá sa vylúčiť hardwarová chyba? Bude to iba konflikt verzie ovládačov s verziou flash playeru? V ntb je rovnaká verzia flash playeru a bez problémov aj s hw akceleráciou.
podla mna prave ze to je HW chyba, nieco s grafikou. furmark a ine testy v pohode? memtest na gpu?
Ale teda CPU, matičná, ramky a zdroj sú ok?
Furmark sa tvári v pohode na burn 1920x1080.
Aký memtest použiť na otestovanie pamätí grafiky?
Furmark sa tvári v pohode na burn 1920x1080.
Aký memtest použiť na otestovanie pamätí grafiky?
Naposledy upravil/-a tommy1104 v Po 21. Feb, 2011, 16:26, upravené celkom 1 krát.
no ked si vypol akceleraciu tak to opravilo problem - aktualne ti to vykresluje cpu a ide to fajn.
preto som tipoval ze problem bude v grafike. ked je HW v poriadku tak to bude fakt niekde medzi ovladacmi/flashom/kniznicami...
preto som tipoval ze problem bude v grafike. ked je HW v poriadku tak to bude fakt niekde medzi ovladacmi/flashom/kniznicami...
Ale prečo to raz doblblo všetky videá mi nejde do hlavy ... nešli bez sekania žiadne ... ani tie, čo s flashom nemajú nič.
No chcel by som skúsiť vylúčiť, či je to hw chyba alebo nie. Ak je, grafika sa vymení ... v opačnom prípade (soft problém) ... neviem.
Teraz mi šlo OCCT asi pol hodinu na GPU.
Ale takže memtest síce nevyhadzuje žiadne chyby, no keď počas neho pustím video, tak je zničené škálovania na fullscreen a je úplne kockaté. Presne tak isto to reaguje, ako keď preťažím hw urýchľovanie vo flashi spustením 9 a viac videí (a škálovanie je rozpadnuté aj na fullscrene v youtube). No ale toto mi uznajú na RMA?
No chcel by som skúsiť vylúčiť, či je to hw chyba alebo nie. Ak je, grafika sa vymení ... v opačnom prípade (soft problém) ... neviem.
Teraz mi šlo OCCT asi pol hodinu na GPU.
Ale takže memtest síce nevyhadzuje žiadne chyby, no keď počas neho pustím video, tak je zničené škálovania na fullscreen a je úplne kockaté. Presne tak isto to reaguje, ako keď preťažím hw urýchľovanie vo flashi spustením 9 a viac videí (a škálovanie je rozpadnuté aj na fullscrene v youtube). No ale toto mi uznajú na RMA?
asus, 4gb ram, ati radeon hd 4200, win 7, ff 3.6.13, vše aktualizované, vše šlape, až na jednu zaujímavosť, videá z akýchkoľvek iných stránok idú, ale na youtube po vyčistení pc ccleanerom spustím prvé video, no ďalšie už nie, akonáhle spustím ccleaner zase, zase prehraje jedno akékoľvek video..... no ďalšie už nie.... náhodne som na to prišiel........ čo tomu chýba? prikladám jpg, keď prechádzam kurzorom po červenom páse robí toto.. win 7 taky aktualizovaný....