BSOD v starsich (DX9?) hrach
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
BSOD v starsich (DX9?) hrach
ako to napravit? uz som skusal clena install ovladacov grafiky, nepomohlo.
ako tiez urcit ci to je dx9 alebo nieco ine? akoze mam ten pocit ze je to ono, ale jeden nikdy nevie..
robia mi to hry ako COD MW2, GTA IV, tusim aj WoW... s takym CMR DiRT2 neni problem, ani black ops... ani extremne stare veci nerobia problem...
ako tiez urcit ci to je dx9 alebo nieco ine? akoze mam ten pocit ze je to ono, ale jeden nikdy nevie..
robia mi to hry ako COD MW2, GTA IV, tusim aj WoW... s takym CMR DiRT2 neni problem, ani black ops... ani extremne stare veci nerobia problem...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Re: BSOD v starsich (DX9?) hrach
Niečo máš nestabilné, lebo Black Ops je tiež Direct3D 9 hra.
s pozdravom, crux.
mas tam nejake OC?
- landrower
- Pokročilý používateľ
idem bez OC... okrem RAM teda, tie su na 800, ale ved su dpc rated na 800 tak to nemoze byt problem, ale tak stock chodia na menej ak clearnem CMOS... to hadam nebude ono? skusim nejaky stability test? akoze skusal som na CPU a RAM co je v AIDA64 (ci evereste, teraz neviem ktory som mal hodeny tam) a v pohode islo, ak je nejaky komplexny tak aj to dam (ale pri absolutne full zatazi mi zacina piskat zdroj co sa mi nepaci nie velmi ale aj tak.. )
//inak aj black ops mi robi hovadiny, v menu sa to seka, cize mozno to je spolocny problem, len sa v tej hre neprejavuje az tak vazne?
//inak aj black ops mi robi hovadiny, v menu sa to seka, cize mozno to je spolocny problem, len sa v tej hre neprejavuje az tak vazne?
- landrower
- Pokročilý používateľ
no tak, nikto nevie? neni to OC, okrem ram na 800 nic ine oc teraz nemam... a clean install nvidia driverov akurat mam co dalsie skusit?
- landrower
- Pokročilý používateľ
otazocka: zistil som ze vo full loade (ale absolutne full load, kopletna zataz v benchmarku) mi uz zacne piskat zdroj, nebude to tym ze chudak nestiha? a ze aj preto je to nestabilne?
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ako ti moze niekto odpovedat ? Ved skus otestovat stabilitu CPU a RAM a uvidis.
- landrower
- Pokročilý používateľ
praveze cpu som skusal, mal som to docela dlho spustene a nic.... skusal som teda v evereste co zatazi CPU + RAM...
tak nech mi niekto poradi co ine vyskusat, to by mi pomohlo
tak nech mi niekto poradi co ine vyskusat, to by mi pomohlo
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Neviem co mas v tom evereste ale ludia tu testuju v Linpacku v OCCT alebo v Intel burn teste. A RAM otestuj v memteste.