Mohol by mi to prosim dakto presne prelozit? Ja rozumiem tak kazde tretie slovo . Vopred velmi dakujem.
Ich selber habe noch einen S10, also gibt es kleine Unterschiede, auf die ich aber im Folgenden eingehen werde:
Servicemenu-> SRV-Tool-> Memory-Editor
Und dort gehen wir diesmal in die EEPROM-Fakes
Der Speicherbereich Zeile 1398 bis Zeile 1718 (S10) enthält die aktuellen Gammakorrekturwerte. Da der S20 einen Modus (True Cinema) mehr hat als der S10, steht zu vermuten, dass sich der Bereich auf etwa 40-50 Zeilen mehr erstreckt!
Wichtig ist jeweils die zweistellige hexadezimale Zahl vor "3F 3F 3F"!
In dieser Zahl ist der jeweilige Gammawert für jeden Eingang (HDMI1, HDMI2 usw.) und jeden Modus (Game, Kino, Normal, usw.) codiert, also einfach jeden Wert auf die gewünschte Gammaeinstellung ändern.
Lustigerweise lassen sich so sogar auch die Gammawerte des Dynamik- und des Spielmodus einstellen, die normalerweise immer gesperrt waren.
Codierung S10
00 = 2.5
01 = 2.2
02 = 2.0
03 = S-Curve
Codierung S20
00 = 2.6
01 = 2.4
02 = 2.2
03 = 2.0
04 = S-Curve
Panasonic S20 gamma nastavenie
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Panasonic S20 gamma nastavenie
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Re: Panasonic S20 gamma nastavenie
Google translator
Ja sám som ešte S10, tak to je trochu iné, ale ktoré budem odkazovať na:
Servicemenu-> SRV-Tool-> Memory Editor
A tam sme ísť tentoraz v EEPROM Falzifikáty
Pamäť line 1398 na linku 1718 (S10), obsahujúci aktuálne hodnoty gamma korekcia. Vzhľadom k tomu, S20 režimu (True Cinema) viac ako S10, je pravdepodobné, že rozširuje rozsah asi 40-50 viac liniek!
Dôležité v každom prípade dvoch-miestne hexadecimálne číslo v prednej časti "3F 3F 3F" je!
Na tomto obrázku, príslušné hodnoty gama pre každý vstup (HDMI 1, HDMI2 atď) a každý režim (Hra, Kino, Normal, atď), kódovanie, takže stačí zmeniť nejakú hodnotu na požadované nastavenie gama.
Napodiv, môže byť tak aj gama hodnoty hybnosti a nastavenia, herný režim, ktoré boli zvyčajne blokovaný navždy.
Ja sám som ešte S10, tak to je trochu iné, ale ktoré budem odkazovať na:
Servicemenu-> SRV-Tool-> Memory Editor
A tam sme ísť tentoraz v EEPROM Falzifikáty
Pamäť line 1398 na linku 1718 (S10), obsahujúci aktuálne hodnoty gamma korekcia. Vzhľadom k tomu, S20 režimu (True Cinema) viac ako S10, je pravdepodobné, že rozširuje rozsah asi 40-50 viac liniek!
Dôležité v každom prípade dvoch-miestne hexadecimálne číslo v prednej časti "3F 3F 3F" je!
Na tomto obrázku, príslušné hodnoty gama pre každý vstup (HDMI 1, HDMI2 atď) a každý režim (Hra, Kino, Normal, atď), kódovanie, takže stačí zmeniť nejakú hodnotu na požadované nastavenie gama.
Napodiv, môže byť tak aj gama hodnoty hybnosti a nastavenia, herný režim, ktoré boli zvyčajne blokovaný navždy.
- Andre
- TV & Audio expert
potrebujem presny preklad, lebo mozem odrovnat tv
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Niesom nejaky superprekladatel ale takto mi to vyslo ako zrozumitelne a vcelku to aj dava zmysel dufam ze to pomoze a neodrovnas telku
Spoiler: ukázať
Spoiler: ukázať
Podla mna to prelozilo dost zrozumitelne ..
Hlavne indicie nepustia .. niesom tiez nejaky jazykoznalec ale vzladol som(Podla navodu v cudzom jazyku) uz nejake tie preflashovanie a podobne a bez ujmy na technike ..
Hlavne indicie nepustia .. niesom tiez nejaky jazykoznalec ale vzladol som(Podla navodu v cudzom jazyku) uz nejake tie preflashovanie a podobne a bez ujmy na technike ..
- Andre
- TV & Audio expert
dakujem,
EEPROM-Fakes som nenasiel, tak som sa v tom este pohrabal no ani 3F 3F 3F som nenasiel, asi je S20 od S10 odlisnejsia ako si typek myslel alebo to platilo pre starsi model S20
aspon som sa ale dopracoval k nastaveniu farieb, hodi sa ked budem kalibrovat
EEPROM-Fakes som nenasiel, tak som sa v tom este pohrabal no ani 3F 3F 3F som nenasiel, asi je S20 od S10 odlisnejsia ako si typek myslel alebo to platilo pre starsi model S20
aspon som sa ale dopracoval k nastaveniu farieb, hodi sa ked budem kalibrovat