prográmek do školy

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
undertaker007
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31

prográmek do školy

Príspevok od používateľa undertaker007 »

Zdravím!
Mám na vás takú prosbu... ...musím do školy urobiť prográmek z názvu témy... ...ide o to, že ja absolútne neviem programovať a proste tomuto sa nedá vyhnúť... ...takže by som prosil o radu, resp. v mojom prípade nie o radu, ale o vyriešenie...

ZADANIE ÚLOHY:
Názov:
Úloha: Táto úloha nemá ani názov, ani parametre vstupu/výstupu, nemá znenie úlohy. Máme si totižto vymysleiť aplikáciu (avšak zmysluplnú aplikáciu, pričom zmyslom sa nemyslí to, že sa to má kdesi použiť, alebo čo, ale že to má mať zmysel, nejaká databáza známok, alebo čo, nie nejaký bezhlavý mix riadkov...). Jediné, čo je zadané, sú funkcie, ktoré sa majú použiť a sú to trieda, smerník, vlastná funkcia a cyklus.úprimne - čo sa myslí tou vlastnou funkciou - netuším...
Vstup:
Výstup:

ČO POTREBUJEM: Zdrojový kód, hotovú aplikáciu
Poznámka: samozrejme, je to konzolová aplikácia, bez GUI, aplikácia má bežať iba v príkazovom riadku...

Keďže to musí vyzerať, že som to programoval ja, pripájam sem prednášky (jediný materiál, ktorý nám škola dala), z ktorých berieme a používame funkcie... ...čiže iné, ako sú tam uvedené NEPOUŽÍVAŤ (ani nejako obmieňať syntax...):
  1. prednáška
  2. prednáška
  3. prednáška
  4. prednáška
V škole programujeme v programe Dev C++ (je to Portable verzia - neinštaluje sa...)

Keďže nášmu profesorovi nestačí len zdroják a aplikácia, poprosím aj stručný popis, čo ktorý riadok kódu robí...

Vopred veľká vďaka za riešenie a keďže sa jedná o veľkú úlohu, za vyriešenie úlohy ponúkam odmenu. Odmena bude finančného charakteru, prevodom na účet, sumu by som sem nerád písal, ale zasa nečakajte horibilné sumy...

\\edit: samozrejme, nechcem nikoho, kto by sa tomu náhodou začal venovať uháňať, má to čas, ale nenormálne bombové by bolo, keby to bolo do tohoto utorka (26.04.2011) hotové, aby som to mal v stredu v škole...
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Re: prográmek do školy

Príspevok od používateľa shiro »

heh, naco do tej skoly chodis?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
undertaker007
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31

Príspevok od používateľa undertaker007 »

Zbytočný komentár... ...ale úplne...
Myslíš si, že ja neviem o tom, že toto je riešenie len také, aby som to mal, keď to musí byť? Ja by som tie zadania urobil, proste by som si za to sadol, skúšal, skúšal, študoval, až by som to urobil, ale problém je v tom, že si to vyžaduje veľmi veľa času a ja teraz niekedy na to absolútne nebudem mať čas, ale absolútne a keďže to musí byť, tak som sa rozhodol, že skúsim takouto formou...
Používateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27

Príspevok od používateľa valistar »

vysvetli mi preco tu mas dve rovnake temy :facepalm:

Návrat na "Programovanie"