asus eeepc a windows 7
asus eeepc a windows 7
zdravim mate niekto skusenosti alebo viete niekto nieco o nainstalovani windowsu 7 do eeepc(1001PX) popripade kompletne ovladace pre tento netbook hlavne na tlacitka s pouzitim Fn.
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
Re: asus eeepc a windows 7
Asus ma plnu podporu W7 na 1001PX. staci sa pozriet na stranku pod ovladace, su tam vsetky...
otazka je ako rychlo to bude slapat, ja by som tam dal napr nove ubuntu 11.4
cauko
mam asus eee 1001px a s Windows starter sa to nedalo zvaldat.
S USBcka som tam naisntaloval Win7 ultimate a ide to omnoho rychlejsie a v pohode vsetko zvlada .
Jedine co sa mi nepodarilo rozbehat su nejake skratky na klavesnici ale inak vsetko ide OK.
(funguje mi skratka na vip/zap wifiny a ovladanie zvuku a jasosti displeju)ostatok nepotrebujem lebo ho pouzivam na skolske ucely a idem stale na setrny mod aby co najdlshie vydrzal.
valistar: ubuntu tam slo tiez pohode ;-)
mam asus eee 1001px a s Windows starter sa to nedalo zvaldat.
S USBcka som tam naisntaloval Win7 ultimate a ide to omnoho rychlejsie a v pohode vsetko zvlada .
Jedine co sa mi nepodarilo rozbehat su nejake skratky na klavesnici ale inak vsetko ide OK.
(funguje mi skratka na vip/zap wifiny a ovladanie zvuku a jasosti displeju)ostatok nepotrebujem lebo ho pouzivam na skolske ucely a idem stale na setrny mod aby co najdlshie vydrzal.
valistar: ubuntu tam slo tiez pohode ;-)