Zdravim, prave som kupil tento volant ale som uplne mimo z nastavovania, tak ak by niekto mal taky isty doma, tak by som bol rad, keby mi poradil s nastaveniami pri hrach.
Zacal by som Test Drive Unlimited, NFS Shift a NFS Pro Street.
Nie som vlastnikom takehoto volantu, ale myslim ze je urcite k tomu dodany software/driver ako ku kazdemu zariadeniu LOGITECH. Takze staci pravdepodobne naisntalovat a nakonfigurovat. Co mas presne za problem ? lebo "som z toho mimo" moc nanapovie.
PS4 + OPTOMA HD 141X Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Tak soft Logitech dodal, ale vela toho neporiesi. Neda sa tam nastavit uplne vsetko ako potrebujem pre tie hry. Hlavne sa mi jedna o to, aby pedale zaberali hned od zaciatku, nie od polovice a aby sedelo nastavenie rozsahu otacania volantu.
Ja som ziadne problemy s nastavovanim nemal. Tieto veci musis nastavit priamo v hre. Kazdy pedal predstavuje nejaku os a potom jej priradis funkciu a musi to ist. Tie hry co spominas ty som neskusal. Skus rFactor alebo Live for Speed a ci ti to pojdem tam.
Trosku som to pogooglil a zda sa, ze sa treba pohrat s nastavenim osi pre pedale. Lebo nie kazda hra ich podporuje v takej forme, v akej su. Len je pre mna zaujimave, ze sa neda pouzit pri GTA IV a Mafii 2. Teda zatial sa mi ho tam nepodarilo spojazdnit.
DoGy13 napísal:Trosku som to pogooglil a zda sa, ze sa treba pohrat s nastavenim osi pre pedale. Lebo nie kazda hra ich podporuje v takej forme, v akej su. Len je pre mna zaujimave, ze sa neda pouzit pri GTA IV a Mafii 2. Teda zatial sa mi ho tam nepodarilo spojazdnit.