caute potrebujem poradit kamos ma eshop a poziadal ma aby som mu pomohol s XML-kami pre porovnavace produktov: XML sa daju vygenerovat cez WebService ale problem je s tym ze sa cez to rozhranie neda vygenerovat jedno cele XML v ktorom by boli vsetky potrebne parametre (price, id, name, partnumber, description, URL...) on to ma v tom rozhrani spravene tak ze si moze vygenerovat jedno XML v ktorom su ceny, nazvy produktov, partnumber (v tomto XML je aj tag description ale je prazdny)
potom ma moznost vygenerovat si druhe XML v ktorom bude iba description pre produkty a tu som narazil na dalsi problem pretoze ak chcem vygenerovat XML description produktov tak pred vygenerovanim tohto XML musim najskor zadat ID produktu pre ktory chcem description vygenerovat a to sa mi zda byt hlupost aby som pre kazdy produkt generoval description zvlast
potom si moze zase vygenerovat tretie stvrte piate XML s inymi parametrami....
Takze chcem sa spytat: Mate s podobnym pripadom skusenosti? Daju sa tie XML pospajat do jedneho aby splnali vsetky kriteria porovnavacov? Pripadne ako inak sa to da vyriesit? ako zabezpecit automaticke vygenerovanie description pre vsetky produkty? (aby som nemusel manualne zadavat ID kazdeho produktu)
THX za odpovede