ASUS notebook
ASUS notebook
Zdravim chcem sa opytat priatelka ma asus notebook kupovany z alzy ma ho uz rok a pol a chcela by ho dat na reklamaciu z dovodu samovolneho vypinania ale pri kupe tam mala ori bol by to nejaky probleg. Windows vista a po case som jej tam dal W7 ale nie orig.m ze by jej ho z toho dovodu neopravili ? druha vec je to ze aj by som jej to vratil na W vista ale na zadnej strane notebooku sa zošuchal cd key a teraz neviem z kade ho mam zobrat.
PC : RYZEN 2600X 16GB DDR4 3200 MHz, SAPPHIRE Radeon NITRO + RX 480 4GB, SSD Apacer AS350 512 GB, Win 10Pro
Re: ASUS notebook
kazdy book ma na disku zalohu povodneho windowsu...ak si to pri instalacii nevymazal tak daj nahrat povodny win zo skrytej particie na HDD a ziadny key ti netreba....ak nič tak tam nainstaluj hocijaky Linux to je zadarmo stym ti mozu skočit vieš kam...
tak či onak..reklamuješ HW chybu...nie SW ...
tak či onak..reklamuješ HW chybu...nie SW ...
MSI Z87I AC, i5-4670K, ADATA 2x4Gb 1600, OCZ Agility 3 60Gb, WD RED 1Tb, HD5770, Silverston Sfx 450W, Raven Rvz01,
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 23:52
Re: ASUS notebook
Kasli na alzu, reklamuj to cez ASUS RMA, a do poznamky napis, ze ho posielas bez HDD a HDD samozrejme vytiahni z NB. Ked sa vrati NB opraveny, vratis HDD.