Zdravim ludkovia,
chcel by som sa opytat ci dnesne DVD prehravace s USB vstupom su schopne prehrat aj externy disk.
Pretoze som momentalne v Nemecku a mam tu externy disk Samsung 2, 5" S2 Portable 500GB USB3.0 spatne kompatiblny USB 2.0 ale ked ho pripojim tu na DVD a dam citanie z USB tak pise ze nic nenaslo ale ked pripojim USBcka 16 GB a 8 GB tak normalne pozeram.
Tak sa chcem opytat ci DVD prehravace s USB portom neprehravaju externe disky alebo to len niektore kusy diki za odpoved
Pripojenie externeho disku do DVD
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
Re: Pripojenie externeho disku do DVD
jedine co ma napada je to, ze moze mat problem s citanim NTFS, skus pozriet ci nemas na kluci FAT a na disku NTFS, skus to pripadne zformatovat na FAT a vyskusaj ...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
mne na hd prehravaci asus oplay ide, ale nie kazda mechanika, treba dopredu radsej vyskusat a potom kupit
Fuha tie USB su naformatovane Fat tusim ze ale nie som si isty a disk je Ntfs no budem to musiet kuknut.
Noo to by bolo fajn keby sa to da skusit len ci s tym budu v obchode suhlasit
Noo to by bolo fajn keby sa to da skusit len ci s tym budu v obchode suhlasit
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
sestre tiez nebralo disk na telke, tak som jej to formatol na 950GB NTFS a zvysok do 1TB na FAT32, telka vidi len tu FAT32 particiu..
Spoiler: ukázať
No veru bude to asik tym NTFS ... lebo oby dve USB su Fat 32 a slapu pohode a disk je NTFS takze asik to bude tym