Podpora fora pre mobil (tablet)
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Podpora fora pre mobil (tablet)
Cital som jednu temu a ta bola locknuta mihom oka... Ale nestalo by predsa len za uvahu naimplementovat podporu pre ludi co pristupuju k netu coraz castejsie z mobilov ? Taptalk napriklad ? Aj tablety sa rozsiruju pomalicky.... Vdaka za zvazenie... Mozno by stalo za to nechat ludi aj zahlasovat...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Podpora fora pre mobil (tablet)
som za, len uz pre rychlejsie zobrazovanie na mobilnom nete
A co s tym urobia ludia? Záleží na rozhodnutí vedenia.panasonic650 napísal:Mozno by stalo za to nechat ludi aj zahlasovat...
.
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Ked sa necha nejaky cas hlasovat bude vidiet aky a ci je zaujem. Ano zalezi na rozhodnuti vedenia preto to je v "Obsah fóra ‹ Pre všetkých užívateľov ‹ Správy pre Administrátorov". Aj nazor vedenia sa moze vyvyjat casom....
Dobre, keď sa zapojí všetkých 15625 užívateľov, tak potom sa môžme baviť o záujme, záujem hlasovať budú mať iba tí, ktorí túto vec chcú, kto nie/je im to jedno na to kašle, takže aká je výpovedná hodnota ankety?
.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
tak nech sa to nejak viac zpropaguje, nech sa to posle do sprav ze nech sa hlasuje, nemusia vsetci hlasovat ako pises, ale bude stacit polovica alebo viac ako stvrtka.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
hulo ved to skus ty naprogramovat
Opäť to isté, akú výpovednú hodnotu to má? Prečo by sme mali povolovať vstup externej aplikácii do rozhrania fóra? Kto bude riešiť bezpečnostné problémy? My budeme riešiť veci ohladom updatu jadra keď niečo nepôjde (stačí si pozreť ich support), my máme čakať kým oni urobia novú verziu aby sme si my mohli updatnút fórum? Budeš to robiť ty?hulo92 napísal:tak nech sa to nejak viac zpropaguje, nech sa to posle do sprav ze nech sa hlasuje, nemusia vsetci hlasovat ako pises, ale bude stacit polovica alebo viac ako stvrtka.
.
chcel by som to napriklad aj ja, ale urcite to nieje take jednoduche. Keby bolo, tak to mame..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
a neda sa urobit len nejaka zjednodusena verza, ako napr. ine mobilne verzie stranok. bez grafiky a inych veci???
Stále máš priestor. Riešime podstatnejšie veci teraz než podporu pre zariadenia ktoré podporu už majú. Robota navyše. Plus, my by sme stratili príjmy z reklamy, takže konieckoncov by ani nebolo na aké fórum chodiť...hulo92 napísal:a neda sa urobit len nejaka zjednodusena verza, ako napr. ine mobilne verzie stranok. bez grafiky a inych veci???
Ale na to nemyslíte, hladíte si iba svoje, čo je okolo, ako to spraviť, aký to bude mať sekundárny dopad, či to niekto vie spraviť, či sa niekto o to bude starať, to neriešite, iba to že vy chcete tapatalk...
.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
lol akoze, ked dokaze ma toto hocijake srackove forum, tak preco je to tuna problem?
zrazu sa tuna kazdy boji bezpecnostnych dier a co ja viem coho...jak keby sa mal svet zrutit. To akoze doteraz pouzivane phpbb diery nema? ale ma, len nesu objavene, lebo nic nieje 100%. Ked uz, tak rovno povedzte ze to nebude, lebo sa nikomu do toho nechce a vybavene, nemusite vymyslat dovody.
Nieje ziadny problem dohodit plugin do fora pre pristup z mobilu a rovnako nieje problem ho udrzovat. Ked sa objavi nejaka vazna chyba, tak to na cas odstavite kym nebude opravena, robota na par klikov. Ani sem nepiste ze ked som tak mudry, nak to robim ja, lebo je to zbytocne. To potom vidiet ze sa vam do toho jednoducho nechce.
zrazu sa tuna kazdy boji bezpecnostnych dier a co ja viem coho...jak keby sa mal svet zrutit. To akoze doteraz pouzivane phpbb diery nema? ale ma, len nesu objavene, lebo nic nieje 100%. Ked uz, tak rovno povedzte ze to nebude, lebo sa nikomu do toho nechce a vybavene, nemusite vymyslat dovody.
Nieje ziadny problem dohodit plugin do fora pre pristup z mobilu a rovnako nieje problem ho udrzovat. Ked sa objavi nejaka vazna chyba, tak to na cas odstavite kym nebude opravena, robota na par klikov. Ani sem nepiste ze ked som tak mudry, nak to robim ja, lebo je to zbytocne. To potom vidiet ze sa vam do toho jednoducho nechce.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Ty stále len mudruješ jak fico pred novinármi, a hovno z toho. Prečo vytvárať nové bezpečnostné diery? Prečo odstavovať? Tebe bezpečnosť hovorí baraní toto jak som si všimol v threade o Androide, tak sa prosím nezapájaj do debaty keď o tom vieš prt.shiro napísal:lol akoze, ked dokaze ma toto hocijake srackove forum, tak preco je to tuna problem?
PS: dôvody sa objasňujú, to že ty to bereš ako výhovorky, to je už tvoj komplex, sú na to lekári.
.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
prd sa pise s "d" ked uz ak ma dakto problem uz aj s prdenim tak to uz je co povedat
okej, tak par dovodov vam objasnim:
robite to sice vo volnom case a zadarmo, ale s tym ste mali pocitat ked ste sa na to dali. Mate si vediet zorganizovat cas cez den tak, aby ste mali cas aj na riesenie pripadnych problemov s forom za ktore zodpovedate, taketo zakladne veci hadam netreba nikomu pripominat.
A ak ten chalan chce tu pracu robit a vie to, tak preco nie, ked sa vam nechce.
Ako som pisal, nove diery nemusis vytvorit instalaciou toho pluginu,kludne ich mozes mat uz v terajsej verzii phpbb. Casom budu mozno objavene, takze nic noveho. Preco odstavovat? No isto si to nevyziada odstavku cely den. Ked bude forum offline hodinu, nikomu to neublizi, ved posledny vypadok si ani nepamatam kedy bol.
V tom threade o androide sa popisali aj vacsie kraviny ako som pisal ja, precitaj si to. Vzdy bude existovat zopar paranoidnych jedincov co si myslia ze im google cez okno odfoti trenky pre streetview a mobil s androidom bude do googlu hlasit ze prave idu na zachod a podobne uletene veci.
Ano, dovody sa objasnuju, no z toho co tu citam to vyzera, ze sa do toho nikomu nechce a vymyslate preto len same vyhovorky. Kto chce, hlada sposoby. Kto nechce, hlada dovody.
okej, tak par dovodov vam objasnim:
lebo to useri chcu. navyse, sa pocet tabletov a smartphonov zvysuje. a ked je to spravene ako externa app, tak s tym nic neurobis...alebo treba pouzit nieco co je spravene lepsie.Prečo by sme mali povolovať vstup externej aplikácii do rozhrania fóra?
od coho ste tu vy ako admini? kto si raz vybral pracu admina, musi robit vsetko co to obnasa a nie kricat ze hento, ze tamto...Kto bude riešiť bezpečnostné problémy?
robite to sice vo volnom case a zadarmo, ale s tym ste mali pocitat ked ste sa na to dali. Mate si vediet zorganizovat cas cez den tak, aby ste mali cas aj na riesenie pripadnych problemov s forom za ktore zodpovedate, taketo zakladne veci hadam netreba nikomu pripominat.
ak nemas pristup k zdrojaku alebo inac nemas moznost riesit problemy alebo to patchovat tak ano. co je na tom nepochopitelne?My budeme riešiť veci ohladom updatu jadra keď niečo nepôjde (stačí si pozreť ich support), my máme čakať kým oni urobia novú verziu aby sme si my mohli updatnút fórum? Budeš to robiť ty?
A ak ten chalan chce tu pracu robit a vie to, tak preco nie, ked sa vam nechce.
No a ked ja mudrujem, tak co su potom vase napisane vyplody? Kopa veci typu "nedame to tam lebo diery, lebo udrzba, lebo ja neviem co"...smiesne.Ty stále len mudruješ jak fico pred novinármi, a hovno z toho. Prečo vytvárať nové bezpečnostné diery? Prečo odstavovať? Tebe bezpečnosť hovorí baraní toto jak som si všimol v threade o Androide, tak sa prosím nezapájaj do debaty keď o tom vieš prt.
PS: dôvody sa objasňujú, to že ty to bereš ako výhovorky, to je už tvoj komplex, sú na to lekári.
Ako som pisal, nove diery nemusis vytvorit instalaciou toho pluginu,kludne ich mozes mat uz v terajsej verzii phpbb. Casom budu mozno objavene, takze nic noveho. Preco odstavovat? No isto si to nevyziada odstavku cely den. Ked bude forum offline hodinu, nikomu to neublizi, ved posledny vypadok si ani nepamatam kedy bol.
V tom threade o androide sa popisali aj vacsie kraviny ako som pisal ja, precitaj si to. Vzdy bude existovat zopar paranoidnych jedincov co si myslia ze im google cez okno odfoti trenky pre streetview a mobil s androidom bude do googlu hlasit ze prave idu na zachod a podobne uletene veci.
Ano, dovody sa objasnuju, no z toho co tu citam to vyzera, ze sa do toho nikomu nechce a vymyslate preto len same vyhovorky. Kto chce, hlada sposoby. Kto nechce, hlada dovody.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB