zdravim Vas
Potrebujem pomoc.
Mam viacero pc s windows 7. Zdielanie stylom "everyone" mi ide v pohode. Teda sa navzajom vsetko vidi,da citat a pod. Ale neviem ako docielit aby sa na urcitu zlozku v mojom pc pripojil len moj brat z jeho pc.
Teda moje pc a v nom zlozka. Vytvoril som ucet "brat" a zlozke nastavil aby sa na nu mohol pripojit uzivatel "brat". Moj brat sa na svoj pc prihlasi pod svojim uctom (nazov uctu brat) a v sieti vidi zdielanu zlozku. No ked ju ide otvorit vypise chybu ze nema pravo...Co tam treba urobit?alebo zmenit? ked tu zlozku nastavim na zdielanie s kazdym teda cez pridat uzivatela everyone tak to ide normalne.
Neviem ako to dosiahnut a hladam to cely den na nete a nic...pomoc
windows 7-zdielanie len s urcitym uzivatelom
Re: windows 7-zdielanie len s urcitym uzivatelom
ucet tvojho brata musi byt na tvojom PC, a musi byt zaheslovany
na adresar musis nastavit prava (v security tabe) iba pre tvojho brata(ten ucet)
malo by to fachat..
ostatnym sa zobrazi meno heslo..
na adresar musis nastavit prava (v security tabe) iba pre tvojho brata(ten ucet)
malo by to fachat..
ostatnym sa zobrazi meno heslo..
Spoiler: ukázať
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Zdravím, ja mám tiež trošku problém s týmto. Chcem si zo svojho hlavného PC zdielať filmy, ale aby ich videl len môj notebook, pretože na našej sieti sú aj susedovci. Ako to docieliť?
Mám akože vytvoriť na hlavnom PC, odkiaľ plánujem zdielať filmy rovnaký účet ako mám na notebooku, pre ktorý sa to bude zdieľať?
Mám akože vytvoriť na hlavnom PC, odkiaľ plánujem zdielať filmy rovnaký účet ako mám na notebooku, pre ktorý sa to bude zdieľať?
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ano, a ucty musia mat hesla. Je idealne mat identicke nazvy uzivatelskych uctov a mat identicke hesla, lebo potom sa Windows na nic nepyta a automaticky sa pripoji.
Susedia sice uvidia pocitac na sieti, ale nepripoja sa nan bez uzivatelskeho mena a hesla.
Susedia sice uvidia pocitac na sieti, ale nepripoja sa nan bez uzivatelskeho mena a hesla.
Osobne poznám jeden prípad, kedy to nemusí byť pravda , ale o tom radšej pomlčím
.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Nejak takto to mám aj ja, že svoj účet, a bratov, aby som mu mohol zdielať externý HDD. Ale dá sa nejako spraviť, aby sa mi pri spúštaní PC automaticky spustil môj účet (bez hesla) ? Možno primitívna otázka, ale neprišiel som na to
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
start/run .... spusti netplwiz.exe
zadas heslo
hotovo
source: http://www.7tutorials.com/log-automatic ... r-password
zadas heslo
hotovo
source: http://www.7tutorials.com/log-automatic ... r-password
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Díky, stačil ten link čo si sem dal na začiatku Presne toto som potreboval, fachá Koľko života som doteraz strácal tým logovaním
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5