Roccat Kone[+] > blbne
- commodore64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:05
Roccat Kone[+] > blbne
S tou mysou su stale nejake problemy. Tentokrat zacala robit nieco take, ze pri hrani FPS hry pri pohybe do stran > no neviem ako to mam nazvat - zblbne. Hras a pohyb, ktory mal osobu otocit napr. o 20° ho otoci o 320°. Pomocou Roccat "dokonalych" ovladacov som skusal uz cokolvek - menil som citlivost, DPI, zapinal a vypinal TCU a DCU, menil som pooling rate, updateoval firmware, menil pomer v advanced sensitivity... Zufalstvo. Pouzivam podlozku roccat sense. Neviete niekto poradit, co by to mohlo byt? Uprimna vdaka.
Spoiler: ukázať
Re: Roccat Kone[+] > blbne
Nemas spinu v senzore? Mne ked sa do mysi dostane nejaky maly kusok prachu tak hned skace.
- commodore64
- Používateľ
No pravdupovediac > dnes som ju cistil a robi to menej, ale stale to robi. A vycistil som aj podlozku.
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
mne to tiez semtam robi a staci fuknut do senzora, rukou pretret podlozku a hra sa v pohode dalej.
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Nie je nad sprostu optiku Bez podlozky, na hladkom stole, FPS hry bez problemov... Plozil som an ten stol novu laserovku, a mohol som ist do ***
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- commodore64
- Používateľ
Som sa rozhodol, ze tu mys predam. Vycistil som zase snimac a kazdych 1-2 min zase a zase. J*bem na cely Roccat. Najprv zla klavesnica, teraz mys. "God bless Razer!"
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
skus to riesit ako dospely pred robenim zlej reklamy...
reklamuj to
reklamuj to
- commodore64
- Používateľ
Uz som to raz reklamoval. Mam fakt riadne nervy. V systeme mys ide normalne. Som zvedavy, ako im budem dokazovat, ze mys v hre nejde, resp. blbne. A aby som nerobil zlu reklamu vyrobcovi - ked mam od nich 2 faily. To uz prestava byt nahoda. Dalsia vec: mam uz asi rok klavesnicu Sidewinder X4 a tak isto som mal rok Roccat Valo. Valo sa po roku na niektorych klavesach uplne zosuchali pismenka. A teraz pozeram SW - nic. Skoro ako nova.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
bez roccat ovladacov si skusal ?
- commodore64
- Používateľ
Nie. Ale skusil som dat tovarenske nastavenie. Napadlo ma to vyskusat v druhom profile. Prepol som donho a mys uplne zdochla. Az tak, ze som musel zapojit inu mys, vratit profil 1 a potom - ale az po restarte ide normalne.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Kde si ju kupoval ?
Tiez som mal x problemov s touto myskou ... pokazilo sa na nej vsetko co sa dalo. Koliesko, lavy klik, senzor blbol. Uz pri druhej reklamacii som vymenil za Razer Inperator a zatial sa drzi velmi dobre bez naznaku akeho kolvek problemu.
Tiez Roccat podlozky su nanic. Niektore sa zvlnili, mne sa na Taito z hladkeho povrchu za par mesiacov stal drzny co dost opotrebuva mysku. Zrejme mi to uznaju ako vyrobnu vadu a zoberem overenu kvalitu od SteelSeries.
Tiez som mal x problemov s touto myskou ... pokazilo sa na nej vsetko co sa dalo. Koliesko, lavy klik, senzor blbol. Uz pri druhej reklamacii som vymenil za Razer Inperator a zatial sa drzi velmi dobre bez naznaku akeho kolvek problemu.
Tiez Roccat podlozky su nanic. Niektore sa zvlnili, mne sa na Taito z hladkeho povrchu za par mesiacov stal drzny co dost opotrebuva mysku. Zrejme mi to uznaju ako vyrobnu vadu a zoberem overenu kvalitu od SteelSeries.
- commodore64
- Používateľ
PGS BB, prvykrat som ju reklamoval, pretoze mi dosla otvorena krabica a koliesko bolo strasne vylogane. Tiez bolo na teflonoch badatelne, ze bola pouzivana - boli doskrabane. Aj teraz ma to koliesko nejaku velku volu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
To ti poslali asi moju reklamovanu :D:D
Bolo koliesko riadne rozhegane a nefungovalo dobre ? ... to bolo zlomene koliesko od vyroby. Pouzival som ju cca mesiac. Aj mne dali pouzivanu Logitech G9x ... rozdrbane balenie, zodrate a spinave gumicky navyse nefungovala na latkovych podlozkach. Tak som im to siel hned smarit do hlavy. ... Posli im ju naspak a napis, ze chces novu s neporusenymi nalepkami na obale.
Ked maju daku pouzivanu a nikto ju nechce, tak povedia ze inu nemaju.
Vrat im ju a tiez napis, ze chces vymenit za inu najlepsie daku Razer. Treba si stat za svojim a nedat sa odbit, ja som v jeden den u nich bol aj 3x len koli pokazenym a pouzivanym myskam.
Bolo koliesko riadne rozhegane a nefungovalo dobre ? ... to bolo zlomene koliesko od vyroby. Pouzival som ju cca mesiac. Aj mne dali pouzivanu Logitech G9x ... rozdrbane balenie, zodrate a spinave gumicky navyse nefungovala na latkovych podlozkach. Tak som im to siel hned smarit do hlavy. ... Posli im ju naspak a napis, ze chces novu s neporusenymi nalepkami na obale.
Ked maju daku pouzivanu a nikto ju nechce, tak povedia ze inu nemaju.
Vrat im ju a tiez napis, ze chces vymenit za inu najlepsie daku Razer. Treba si stat za svojim a nedat sa odbit, ja som v jeden den u nich bol aj 3x len koli pokazenym a pouzivanym myskam.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja mam tiez z PGS,sice som mal asi stastie a dali mi novu inak tiez som ju dostal pri reklamacii,ale deathaddera
- commodore64
- Používateľ
Kokos, to je riadne silna kava toto. Uz som si zapol svojho staruckeho Deathaddera.