http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =1&t=77697
pouzil som hladat na vyrazi
google task
google update
windows task
....
NIC!
myslim ze by si si mal ist komplexy riesit radsej do posilovne ako tu,milion idiotskejsich tem sa tu zaklada ,ale ty mi locknes toto, ze si to mam vyhladat v sticky temach..to si myslis ze sa mi chce hladat manualne pri kazdom probleme zvlast v "Hladat" a v zvlast v kazdej sticky teme ?
kde najdem sticky temu na tema google update..google tasks
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: kde najdem sticky temu na tema google update..google tas
A co si na tom locknuti nepochopil? Mozno ti napovie http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =1&t=73688
Toto myslis vazne?Mučo Mačo napísal:to si myslis ze sa mi chce hladat manualne pri kazdom probleme zvlast v "Hladat" a v zvlast v kazdej sticky teme ?
Re: kde najdem sticky temu na tema google update..google tas
Ja nemám problém, nemám s čím, nemám s kým, pokiaľ si myslíš že mne robí vrásky na tvári to že ty téme dáš debilný názov a ešte ju aj zle zaradíš, tak to máš dosť mylnú predstavu. Stačí na to úplná debilná sedliacka logika, riešim čo? Program či OS? Ak program, tak si naskrolujem sem a pozriem sa či niečo na programy tam neni, a ak nemám problémy so zrakom (v prípade potreby nasadiť okuliare/čočky/poprosiť niekoho), tak si všimnem, že tam je fórum Programy a problémy s nimi.
Idem tam, a kliknem na vytvoriť novú tému, nedám jej názov jak posledný magor (lebo toto by v konečnom dôsledku viedlo k tomu, že nebudeš vedieť nič nájsť, keď sa tu bude presadzovať English slang a 1337 speak), mám problém s úlohami? Zadám "Google update služby", "Aktualizácia programov Google" alebo ekvivalent tohoto. Odošlem tému a čakám na odpoveď. Keby si energiu čo si venoval písaniu tejto témy, a nervy ktoré si dostal (zbytočne) venoval do toho aby si uvažoval trošku jak človek, tak sme si pár týchto riadkov mohli odpustiť.
Príjemný zvyšok dňa.
PS: Debata o všetkom neni debata o všetkom, to neznamená že ak ja som lenivý tak to bachnem do debaty o všetkom lebo sa mi nechce hladať a kategorizovať, je tam na to sticky téma, upozorňovali sme, už lockujeme bez varovania, pár userov sa už poučilo, nejaký poriadok tu chceme mať aj my (a za to nás nesmieš brať zle, ak tebe bordel vyhovuje, to je tvoja vec)
PPS: "milion idiotskejsich tem" mi prosím pošli mailom, rád sa na ne pozriem a v prípade pochybností urobíme nápravu. Vďaka.
Idem tam, a kliknem na vytvoriť novú tému, nedám jej názov jak posledný magor (lebo toto by v konečnom dôsledku viedlo k tomu, že nebudeš vedieť nič nájsť, keď sa tu bude presadzovať English slang a 1337 speak), mám problém s úlohami? Zadám "Google update služby", "Aktualizácia programov Google" alebo ekvivalent tohoto. Odošlem tému a čakám na odpoveď. Keby si energiu čo si venoval písaniu tejto témy, a nervy ktoré si dostal (zbytočne) venoval do toho aby si uvažoval trošku jak človek, tak sme si pár týchto riadkov mohli odpustiť.
Príjemný zvyšok dňa.
PS: Debata o všetkom neni debata o všetkom, to neznamená že ak ja som lenivý tak to bachnem do debaty o všetkom lebo sa mi nechce hladať a kategorizovať, je tam na to sticky téma, upozorňovali sme, už lockujeme bez varovania, pár userov sa už poučilo, nejaký poriadok tu chceme mať aj my (a za to nás nesmieš brať zle, ak tebe bordel vyhovuje, to je tvoja vec)
PPS: "milion idiotskejsich tem" mi prosím pošli mailom, rád sa na ne pozriem a v prípade pochybností urobíme nápravu. Vďaka.
.