Zdrawim .. asi stupidna otazka .. ale este sa len ucim .. tak berte do uvahy
Potrebujem vytvorit movie clip .. predstava je takato
1. mam vytvoreny stvorec ... a potrebujem aby savysuval smerom dole ... ako keby vysuvacie menu ale chcem to tak ze horna cast toho obdlznika zostane nehybna a iba spodna cas sa posuva smerom dolu .. ako vysuvacie menu ... neviem ci ma niekto pochopi .. dufam ze hej .. no a neveiem ako to urobit .. vzdy mi presunie cely objekt .. a ja chcem aby ho len rozsirilo
2 .. dalsi problemik ... ako priradim tlacidlu ze ked na neho kliknem aby sa spustila neaka animacia ktoru mam vytvorenu ?? neviem na to akosi prist ...
tvorim v macromedia flash 8 keby to niekomu trebalo .. vopred dik
Flash ...
Re: Flash ...
Asi najjednoduchsie bude ked si precitas rubriku Flash na pc.skfree14 napísal:Zdrawim .. asi stupidna otazka .. ale este sa len ucim .. tak berte do uvahy
Potrebujem vytvorit movie clip .. predstava je takato
1. mam vytvoreny stvorec ... a potrebujem aby savysuval smerom dole ... ako keby vysuvacie menu ale chcem to tak ze horna cast toho obdlznika zostane nehybna a iba spodna cas sa posuva smerom dolu .. ako vysuvacie menu ... neviem ci ma niekto pochopi .. dufam ze hej .. no a neveiem ako to urobit .. vzdy mi presunie cely objekt .. a ja chcem aby ho len rozsirilo
2 .. dalsi problemik ... ako priradim tlacidlu ze ked na neho kliknem aby sa spustila neaka animacia ktoru mam vytvorenu ?? neviem na to akosi prist ...
tvorim v macromedia flash 8 keby to niekomu trebalo .. vopred dik
http://programovanie.pc.sk/webgrafika/flash/
Je tam serial, sice postarsi, ale veci na ktore sa pytas sa tykaju zakladnych veci suvisicach s pracou v editore, a tie sa zvycajne nemenia.