Nazdar, mam taky mensi problem. Kupil som reproduktory Logitech X-530 spolu s PC na Vianoce minuly rok. AZ dneska som si ale vsimol jednu zaujimavu vec. Ked stisim reproduktory uplne na minimum alebo ich dam uplne na maximum, ale nic mi v PC nehra ani nevydava zvuk, tak by mali byt ticho, ale nie su. Praveze az ked som k nim prilozil ucho, zistil som, ze v nich hra nejake ruske alebo nemecke radio. Ale robi to len ked ich mam pripojene ku PC. Hra to vo vsetkych reprakoch, ale velmi potichu, takze je to pocut az ked si k nim prilozim ucho.
Tak mam teraz dilemu. Mam v PC virus, ktory mi hra radio alebo sa moje repraky zblaznili?
Logitech X-530
Logitech X-530
Spoiler: ukázať
Re: Logitech X-530
kludne mozu obvody v repro fungovat ako antena .. nejak by som to neriesil virus to asi nie :_)
Nedalo mi to, tak som pouzil google No a nasiel som mnoho ludi, ktorym sa stalo to iste a aj na inych Logitech reprakoch. Vraj je to naozaj kablami, ktore funguju ako antena a v urcitych castiach dna mozu zachytavat niektore signaly. Vraj najma vecer, okolo jedenastej. Nasiel som aj akesi riesenie, lenze to bolo po anglicky a moc som tomu neporozumel, ale asi nieco v zmysle, ze Logitech to dlho nechcel uznat ako vadu, ale nakoniec to vraj uznali, a ak som si to spravne prelozil, tak sa to da reklamovat.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
alebo polož na signalovu zem oproti signálu (z oboch, alebo zo všetkých 6tich kanálov) tak 47kOhm odpor.. a bude to OK
- adoooo77
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Feb, 2011, 00:40
Ja mám tie isté rerpráky a robí mi to isté akurát že ich už nemám v záruke alebo mám ale asi nie ale je to fakt haluška niekedy počúvam aj tie rádiá, niekedy to vydáva také zvuky ako keby bojovali na nejakom území a kameraman to točí a ja to počujem...
CPU: AMD Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz (1.37v) + Noctua NH-U12P SE2 Motherboard: ASRock X570 Steel Legend Ram: G.SKill Trident Z RGB 16GB DDR4 3600MHz CL16 T1 2x8192MB (1.35v) 16-19-19-39 VGA: ASUS RTX 3060Ti 8GB V2 OC EDITION LHR OC 15,6Ghz/2Ghz (1,03v) Audio: Realtek ALC1220 + Logitech Z625 HDD: SSD WD Black SN750 NVMe 1TB + WD Blue 1TB DVD Drive: Pioneer DVR-S21LBK PSU: Seasonic Prime TX-850 Keyboard: Logitech G512 Carbon, GX Brown Mouse: Logitech G502 Hero Display: AOC AG241QX Case: Fractal Design Define R6 Blackout OS: Win 10 Pro 64bit
MT: Apple iPhone 13 Pro Blue 128 Gb
MT: Apple iPhone 13 Pro Blue 128 Gb