mam taky problem ze mal som tu asus crosshair IV a tam mi skratovala jedna ramka zo styroch, jeden roh zcernal a zrovna som veceral takze som nevidel co sa dialo medzitym, len som citil smrad tak som vbehol do izby a komp isiel stale len nebol obraz...
tak som si povedal ze kym to prejde cez reklamacku, kupim zatial nieco druhe a potom to predam alebo co
kupil som teda tu gigabytu, vsetko pozapajal, a skusil som tam hodit jednu tu "navonok" neposkodenu ramku... zapol som komp, zdroj siel pohode, graficka zacala ist logo na nej svietilo takze sa vsetko zdalo ze je ok len nenabehol obraz tak som si teda skontroloval este raz kabelaz ci som sa nesekol ale vsetko bolo poho vypol som teda klasicky podrzanim "power" buttona...
skusil som zapnut druhy krat, vsetko iste ako prvy krat prebehlo s tym rozdielom ze na doske su dva malicke ukazovatele "TSL1" a "TSR1" tam prebehlo par znakov cislic a zastavilo sa to na "8.8." a to neviem vobec naist v manuale co to znamena
tak som si povedal, nic to skusim zajtra shop ci si tam budem moct vyskusat komponenty grafiku a ramky ci su poho, isiel som len chlapik mi hovori ze zrovna nema rozrobeny taky komp v ktorom by som mohol nahodit ddr3ky tak ze nic, kupil som najlacnejsiu kingstonu 4Gb pridem domov, prehodim a znova to iste - nejde obraz
tak neviem ci teda je problem fakt v tej grafike, lebo ked zapnem komp facha na plnych otakach asi podla zvuku e jak to huci
skuste mi niekdo prosim poradit, som z toho porad na praskoch

takto vyzera ten post code