Wildfire android 2.3 Gingerbread
Wildfire android 2.3 Gingerbread
Zdravim, ma s tymto androidom niekto skusenosti? Dat si ho alebo nie? Ak ano ako na to ? dik
Spoiler: ukázať
Re: Wildfire android 2.3 Gingerbread
mam ho na HTC Hero a.... no nie je to zrovna rychlik. Wildfire je sice o chlp lepsi ako Hero ale mam pocit, ze android 2.3 je skor pre telefony ako je HTC Desire a lepsie.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
slaby procesor a malo ram. skoda davat. akurat to cele zbrzdis a vysledny efekt nebude bohvieaky. radsej by som volil nejaku upravenu, vyladenu custom ROM co ti zrychli telefon.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Mam wildfire ktory som na pociatok pokazil s 2.2 kedze tam bol lock, nastastie sa mi podaril downgradnut hboot na 1.0001 z 1.0002, nahodil som si S-Off, clockworkmode no a teraz si mozem vyberat. Momentalne fungujem na cyanogenmode 7.1 rc1, mam android 2.3.4. ramky mam nenormalne mnozstvo oproti tomu co tam bolo povodne. ADW launcher sa mi bohuzial nepacii takze pouzivam zeam launcher ktory je tak troska lighweight, ale nechyba mi tam nic a je brutalne rychli, pouzival som ho aj skor pri klasickej 2.2. kedze origo dialer nema smart calling (tukas po klavesnici a on ti vybera najlepsie moznosti na volanie) tak som si najprv nahodil go dialer ktory mi vyhovoval, ale teraz som nasiel EX verziu ktora je akasi kocka ktorou rotujes a na kazdej strane je nieco, taktiez pekne urychli pracu s telefonom.
moj verdikt, skus, ja som spokojny cez to, ze sa mi to tak raz denne resetne.
moj verdikt, skus, ja som spokojny cez to, ze sa mi to tak raz denne resetne.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
cyanogenmod 2.3 je brutalne rychlejši než čokoľvek 1.6-2.2 plati to pre Desire, plati to Wildfire, plati to pre každý telefón. 2,3ka je proste najrýchlejšie, tu to nefunguje tak ako u microsoftu napr. XP vs. Vista
skusal si to na kazdom telefone ked daco take tvrdis?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
cyanogen nie je najlepsia volba na vsetky telefony. na niektore su zatiel len night buildy ktore su beta verzie a nie vsetko pod nimi funguje srpavne.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ale pre buzz je cyanogen 7.0.3 ako stable a 7.1 rc1 ako experimental, ano resetne sa mi z nejakeho dovodu telefon ale ta rychlost sa neda porovnat
Watching you ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Takto, okrem cyanogenmodu existuje ešte zopár iných custom romiek, alebo ak beriem do ohľadu nightli builds, alebo relase candidate, či neoficiálne Cyanogen módy. Na každom telefóne, či už ide o oficiálnu romku výrobcu, alebo o custom romku ako je cyanogenmod (avšak tá môže byť ešte oficálna a neoficálna). Vždy je 2,3ka tá najrýchlejšia romka. Ešte raz, tu neplatí taká politika ako u MS. Pre porovnanie 1.6ka šla oproti 2,1čke dosť naprd. pomaly atď, potom prišla 2,2ka s plnou podporou flash playeru, wifi hotspot a pár ďalších vylepšení. Rýchlosť sa ešte mierne zvýšila. No a 2.3ka je ten najrýchlejší android vydaný, alebo nevydný pre hocijaký android smartfón, počnúc HTC Wildfire/ Xperia X10mini končiac HTC Sensation. Čím novšie vydanie androidu, tým rýchlejší systém či už sa jedná o Sense romky, alebo AOSP. Avšak ak si na svoj HTC nahodíte AOSP romku ako je cynogenmod (to je základný vzhľad androidu). Tak tá rýchlosť je niečo úplne tragicky neporovnateľné. Samozrejme romka musí mať nato predpoklady. A cyanogenmod ich má. Samozrejme to neplatí, ak na HTC Wildfire nahodíme Gingerbread so Sense 3.0 (Sense z HTC Sensation). Ale ak sa Sense nemení, novší android je vždy rýchlejší.
Pre porovnanie Sense (2.1 a 3) romky pre desire majú cca 300MB, AOSP 85MB. Čiže to sense a balast od HTC mobil dosť zaťažuje.
Pre porovnanie Sense (2.1 a 3) romky pre desire majú cca 300MB, AOSP 85MB. Čiže to sense a balast od HTC mobil dosť zaťažuje.