Dobry den prajem, mam takyto problem, pred par dnami mi dosla nova skladacka... Vsetko je adekvatne zapojene a ked dam graficku kartu (Asus gtx560ti) do prveho PCIe slotu (x16) tak ked zapnem pc mi nenabehne obraz, ani bios ani nic, len zapipa bios, 1 dlhe a 3 kratke pipnutia. Napajanie by malo byt spravne zapojene, svieti zelene svetlo pri obidvoch napajacich konektoroch na grafickej karte. Skusal som dat aj graficku kartu zo starsieho pc Geforce 9600GT a tiez tak isto sa to spravalo. Tak som skusil dat novu graficku (gtx560ti) do stareho pc tak bez problemov nabehol. Myslim tym som vylucil, ze je problem v grafickej karte. Skusal som uz asi 100 krat kontrolovat ci som vsetko dobre zapojil ale vyzerat to, ze je vsetko zapojene tak jak ma byt. Hladal som aj na internete okolo toho a dospel som k tomu, ze nie som sam kto ma takyto problem s touto zakladovou. Ale nikde nedospeli k nejakemu rieseniu. Jedine k comu dosli bolo a co je celkom zaujimave, ze ked dam graficku kartu do druheho PCIe (x1 a x4) slotu tak nahne pc bez problemov. Nainstaloval som OS Win 7 x64, vsetko ovladace k zakladovej, najnovsie ovladace od Nvidie a tiez som updatoval BIOS na predposlednu verziu, posledna bola este beta a tu som radsej nenahral. Niekto nejake napady?
Tu je cela moja zostava, vsetko je cisto nove, nepretaktovane, vsetko default nastavenia:
Core i5 2500K
Asus P8P67 B3 rev
RAM Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz
ASUS ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5
Chladic na CPU Thermaltake Frio - aj s pridavnym ventilatorom
SSD disk Corsair Force 3 Series 60GB (disk je odpojeny uplne, system som najprv instaloval skusobne na obycajny hdd) ked sa vyriesi tento dany problem tak bude ssd disk zapojeny a system nan nainstalovany

HDD je 500G Hitachi SATA
Zdroj Seasonic S12II-620 620W Bronze
Case: Cooler Master Centurion 534 LKKNA