X800GTO2
- combo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00
X800GTO2
Neviete nahodou niekto ci existuje Sapphire Radeon X800GTO2 a v agp verzii
AMD Athlon XP 2500+ Barton@3200,chladiè cpu Speeze cooper eagle, 2*512Mb 400MHz GoodRam Dual, MB Abit NF-7 S v2.0 , Sapphire Radeon 9800, DVD/RW HP dvd640i LS, WD 40Gb,Maxtor 120Gb SATA, zdroj 400W Gembird,myš Logitech mx1000
hm
3 roky mam zaruku, takze musi byt zive...Wizik napísal:Suhlas s erikom...mozno rok a pol uplne max. 2 ale 3 je podla mna prehnane...
Pretoze ak sa mi karta pokazi o 2 roky a pol, a karty nebudu na trhu a budu iba pci-e tak maju smolu...
keby bolo tak ako si povedal tak by AGP karty museli vyrabal stale a stale a stale nove... lebo kupis daku .. pokazi sa ti a ked ti daju novu tak zas 3 roky raruka a podla tvojej teorie musia mat dalsie 3 roky AGP karty a ked maju po troch rokoch este karty tak musia mat zaruku 3 roky ... zacarovany kruh
heh
no wed jasne, tak mi vysvetli, ako budu postupovat ked sa to stane o dva roky dajme tomu a tie karty uz nebudu v obehu?kOsTi napísal:keby bolo tak ako si povedal tak by AGP karty museli vyrabal stale a stale a stale nove... lebo kupis daku .. pokazi sa ti a ked ti daju novu tak zas 3 roky raruka a podla tvojej teorie musia mat dalsie 3 roky AGP karty a ked maju po troch rokoch este karty tak musia mat zaruku 3 roky ... zacarovany kruh
Daju mi PCI-E ? a co ked nebudem mat dosku na PCI E ani procesor? zaplatia mi aj procesor s doskou? podla zakona musi byt adekvatna nahrada, ktoru mozem ja ako klient vyuzit na pocitaci s vtedy aktualnou konfiguraciou.
Aj pci karty sa stale robia... a co teraz.