Firewall na Win 7 x64
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Aug, 2011, 13:32
Firewall na Win 7 x64
Dobry den prajem... Ma nejaky vyznam instalovat nejaky iny firewall? Ci staci ten co je sucastou Windows 7?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Firewall na Win 7 x64
Staci uplne windows firewall + Security Essentials
http://www.microsoft.com/security/pc-security/mse.aspx
http://www.microsoft.com/security/pc-security/mse.aspx
Spoiler: ukázať
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Co znamena normalny uzivatel ? Aky uzivatel je ten nenormalny?
Inak ja s nim nemam dobre skusenosti. Je aj nieco lepsie ?? Smrad mi blokoval hamasi a potom sa mi nedalo hrat
Inak ja s nim nemam dobre skusenosti. Je aj nieco lepsie ?? Smrad mi blokoval hamasi a potom sa mi nedalo hrat
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
-
- Pokročilý používateľ
Normalny = bezny, ktoreho moc netrapi ako funguje firewall a ake porty povoluje / zakazuje.
Ked ta bavi furt daky port povolovat a zakazovat mozes vyskusatSunbelt Kerio Firewall alebo Comodo firewall
Najlepsie nainstalovat hned po cistej instalacii windowsu, nech ta porazi z toho klikania
Asi kazdy blokuje hamasi ... to je normalne. Treba len povolit port pre tu aplikaciu
Ked ta bavi furt daky port povolovat a zakazovat mozes vyskusat
Najlepsie nainstalovat hned po cistej instalacii windowsu, nech ta porazi z toho klikania
Asi kazdy blokuje hamasi ... to je normalne. Treba len povolit port pre tu aplikaciu
Naposledy upravil/-a Brandoo v Ut 13. Sep, 2011, 17:19, upravené celkom 1 krát.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Sunbelt (Kerio) firewall uz skoncil, ale uz odporucany Comodo je fajn.
-
- Nový používateľ
Sory, ze az teraz ale bol som na dovolenke. No dakujem.. pozeral som testy antivirovr a podobne, firewall som nechal co je vo wine, security esencials som dal prec a podla vysledkov z testov som nainstaloval Avast ktory je zdarma. a sem tam raz za cas prebehnem pc cez eset online scaner. Este tak sa spytam, staci mi firewall co je vo wine ked mam pc skoro stale online, torrenty atd?
-
- Pokročilý používateľ
Ak mas OS Vistu alebo Seven, tak ich firewall staci. Ak XP, tak si daj daky lepsi.
Avas ma dost falosnych poplachov, Microsoft AV najmenej a je tiez zadarmo.
Avas ma dost falosnych poplachov, Microsoft AV najmenej a je tiez zadarmo.
-
- Nový používateľ
Win 7 pouzivam. No ja som pouzival predtym asi rok AV od microsoftu, ako nemozem povedat, ze som mal snim problem asi ani jeden. Len jak som pozeral porovnania AV, ci uz virus buletin a kopec dalsich ich uz je tak Avast obstal lepsie ako riesenie od Microsoftu. Chcel som si zakupit Nod ale dost ma odradili vysledky testov ked lepsie obstal Avast ktory je dokonca zdarma . Teraz jak vysla nova verzia od Esetu tak som velmi zvedavy jak to dopadne.
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
este je tu free Avira, komu sa nelubi MSE
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
-
- Nový používateľ
No Avira je tiez velmi kvalitne riesenie, ktore je navyse zdarma a velmi solidne sa drzi aj v AV testoch. Len jedine co jej mozem vytknut a mne osobne dost vadilo, to si tie oznamenia (reklamy atd). Ja viem, ze je to zdarma, musia z niecoho zit ale napr. aj Avast je zdarma a nevnucuje sa tak ako Avira. Zatial som najviac spokojny s kombinaciu Avast 6 free a Comodo firewall, vyberal som na zaklade testov a nie podla mojich dojmov . Raz do mesiace prebehnem PC pomocou Eset online scannera, a ked sa stane, ze natrafim na subory, prilohy u ktorych som si neni isty tak to prebehnem cez Totalvirus.
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
j ale da sa to zablokovat http://www.mydigitallife.info/remove-or ... -avnotify/
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
-
- Nový používateľ
Dakujem to som nevedel, urcite sa to zide tu niekomu