takze ako zdroj signalu je PC - hdmi kabel do LCD TV
nakolko mi zvuk samozrejme nestacil kupil som Sony BDV-F700 domace kino. kino je prepojene k TV tiez HDMI kablom.
ked prehravam BR/dvd zo sony do tv samozrejme vsetko slape najlepsie jak moze.ale primarne som kino kupoval aby som mal zvuk z pc ked pustim film.
cize problemy :
1. pustim film z pc ,na telke obraz aj zvuk ide - problem je ze by som chcel vystupny zvuk na domacom kine,na Tv nastavim reproduktory domaceho kina ,nieco sparuje ,ovladacom od tv hlasitost na obrazovke domaceho kina reaguje ,ale proste ziadny zvuk.
tv-domace kino je normalne tym HDMI a este som dokupil aj samostatne v zufalstve cinche L+P... hocico co nastavim v tv/dk proste nedava zvuk.
jedine co ma napada ze proste telka nevie fungovat ako prostrednik signalu
2.DK je napojene aj do LAN ,prostrednictvom DLNA mi idu obrazky hudba atd... ale filmy zase ani bohovi,najde iba niektore filmy ktore maju velkost tak do 700mb zvysne priecinky uz sice ukazuje ale bohuzial stale "unsupported a podobne" .pricom vsade pisu ze mkv a pod by malo prehravat. v pc mam samozrejme dlna povolene aj ho pc rozozna ako DK.
--------------------
jedina moznost co ma zatial napadla je mat pc -tv =hdmi a pc-DK=digital kabel na zvuk.... avsak stale hladam kabel lebo potrebujem cca 5metrov....
vie niekto poradit blizsie? budem vdacny