Ahoj fórum,
Mám tu jeden rozsiahly problém, čo sa týka môjho monitoru... Konkrétne DELL 2407wfp... Pred asi 3 mesiacmi mi začal z ničoho nič blikať monitor.. Myslel som, že to rýchlo prejde, ale nestalo sa... Tak som monitor otestoval na notebooku a tam išiel bez problému... Chybu som teda prisúdil graf. karte starého počítača... Pred týždňom som zakúpil nové PC ( konfiguráciu máte v podpise...) a blikanie pokračuje... skúšal som prestaviť frekvenciu.. maximálna podporovaná je 60hz... Odstránil som el. spotrebiče, čo by mohli spôsobiť interferencie ako som sa dočítal na nete... Tak som vytiahol zo skrine môj starý dobrý Samsung SyncMaster 940bw.. najprv blikal ako šialený, ale keď som dnes našiel cd s driverom, nainštaloval ho a kopol frekvenciu na 75hz.... okamžite to prestalo... Skúsil som nájsť na Dell 2407wfp driver na Win 7, ale ten neexistuje... tak som sa rozhodol pre Vistu... ale potom, ako som prišiel na to, že windows popisuje môj monitor ako neznáme zobrazovacie zariadenie... ( Nvidia control panel ho pozná ako Dell 2407wfp) nedokázal som nainštalovať driver na monitor, čiže už vôbec neviem čo urobiť... máte nejaký nápad ako to celé vyriešiť?... Sere ma hlavne aj to, že už nemôžem ani skúsiť ten vistový driver a blikanie ma pripravuje o nervy aj oči. môžem skúsiť odniesť celú pc skrinku do vedľajšej miestnosti a tam to otestovať, lebo keď presuniem monitor v rámci stola.... pripojený k PC nič sa nedeje.... ale keď ho pripojím k ntbk dva metre vedľa tak to funguje bezchybne... Okrem toho.... zabudol som spomenúť... Niektoré farby blikajú viac, niektoré menej... tmavé blikajú asi najviac.. blikanie prestane napr. v hre keď sa posúvam na mape v stratégiách, alebo ničo také.... Naozaj si už neviem rady
Ďakujem za prípadné odpovede...
Fellbiestrider
Problémy s monitorom
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 13:17
Problémy s monitorom
Intel Core i5 3,3Ghz, 8 gb Ram, 1x 1TB gb HDD, 64GB SSD, Nvidia Geforce 570GTX, Dell Ultra Sharp 2407 wfp
Re: Problémy s monitorom
jedna podstatna vec.. cez co mas pripojeny monitor?
skus DVI kabel
skus DVI kabel
Spoiler: ukázať