Strata DVD s Win7
Strata DVD s Win7
Zdravím, chcel by som týmto požiadat o radu, čo v prípade ak som stratil origo inštal.DVD Win7 aj s krabicou...? Serial key mam. Kde si ho viem zohnat, pripadne stiahnut? Mal som Win 7 Home premium 32 bit CZ.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Strata DVD s Win7
stiahnes si ho jedine z roznych for, torrentov a podobnych veci, samozrejme nemas istotu, ze sa v tom ISO subore nik nevrtal...
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Alebo od niekoho, kto je Microsoft partner alebo má win zakúpený elektronicky požiadať o ISO súbor. Je tiež dobré si dať pozor na sériu disku, aby sa dal použiť licenčný kľúč, ktorý máš, s inou sériou nemusí fungovať. Séria disku je číslo na licenčnej nálepke vpravo dole v tvare X11-11111.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
za 3€ aj s postou Ti poslem originalku Win 7 Home Premium SK
Ak Ti nevadi Slovensky jazyk, tak to nevadi, kluc Ti pojde aj na toto medium.
Kupoval som viac Windowsow a par medii mam zvysnych, samozrejme musis pouzit svoj kluc na nalepke:)
Ak Ti nevadi Slovensky jazyk, tak to nevadi, kluc Ti pojde aj na toto medium.
Kupoval som viac Windowsow a par medii mam zvysnych, samozrejme musis pouzit svoj kluc na nalepke:)
Ok pisnem ti SS a dohodneme sa poslal by som ti peniaze na učet.