xperia arc pretaktovanie cpu
xperia arc pretaktovanie cpu
cauko chcel by som pretaktovat svoju xperiu no nemozem najst nijaky free program ktory by to dokazal. ma niekto nejaku radu kde by som taky program mohol zohnat ? diky
Re: xperia arc pretaktovanie cpu
na čo ti to bude dobré ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
to by aj mna zaujimalo
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
program na PCU frekvenciu je setCPU (je ale plateny).
na to aby si tocil procak na nadroide musis ale flashnut custom kernel aby ti to slo. a aj to si musi vybrat ten spravny, Vacsinou je pisane pri custom kerneloch kolko idu max tocit na stable.
Ale otazka ako kolegovia, na co ti to bude???
na to aby si tocil procak na nadroide musis ale flashnut custom kernel aby ti to slo. a aj to si musi vybrat ten spravny, Vacsinou je pisane pri custom kerneloch kolko idu max tocit na stable.
Ale otazka ako kolegovia, na co ti to bude???
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ale len tak som rozmyslal ze by som si z se arc spravil arc s
jasne dik
..........
Naposledy upravil/-a Rafi87 v Št 04. Okt, 2012, 18:33, upravené celkom 1 krát.
CPU: Intel i7-4790K, MB: MSI Z97 GAMING 5, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD: Samsung 850 Pro 128GB, HDD: 4TB WD Purple, chladič CPU: SCYTHE Grand Kama Cross 2, 2x FAN: NOCTUA NF-P12 PWM, Power supply: Seasonic S12II-620, TV Tuner: Aver TV 3D Capture HD
Zdravím, chcem sa opýtat objednal som si http://www.mp3.sk/akcia-sony-ericsson-x ... 1456.html, zatial je na ceste, v popise tovaru je napisane aktualizáciu na najnovšiu verziu operačného systému Android s označením 4.0.4 Ice Cream Sandwich, je to naozaj tak, že si to môžem zaktualizovať ? Je nejaka moznost ako to urychlit, napr stiahnut cez nejaku url, a ešte sa chcem opýtať, ak má niekto skúsenost, aka je citatelnost na slnku? Vďaka
neviem ci to bude vyhra ta aktualizacia. Cim dlhsie mam ICS tym viac telefonu sibe.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438