caute pojde mi tato hra na tejto pc zostave:
PC :
Základná doska:
Typ procesora: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+
Názov zákl. dosky: MSI K9N6SGM-V (MS-7309) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Čipset zákl. dosky: nVIDIA nForce 6100-405, AMD Hammer
Systém. pamäť: 1984 MB (DDR2 SDRAM)
Typ BIOS-u: AMI (08/31/07)
Komunikačný port (COM a LPT) Communications Port (COM1)
Komunikačný port (COM a LPT) Printer Port (LPT1)
Obrazovka:
Grafická karta NVIDIA 8500 GT 512 Mb
Zdroj: EUROCASE 400 W
na tejto zostave mi idu aj hry: GTA IV, Mafia II sice skoro na najnizisch detailoch ale idu a mam pri nich cca 10 - 20 FPS/s cize to neni take hrozne a tak by som chcel len vediet ci mi aspon takto pojde tato hra: Driver - san francisco . vopred dik za info
Driver: San Francisco 2011
Re: Driver: San Francisco 2011
Toto nemyslíš vážne, že ? To hráš pri takejto slideshow ? A áno, pre teba bude D:SF hrateľné.10 - 20 FPS cize to neni take hrozne
viem ze to nieje bohvieco ale da sa to v pohode hrat a zvykol som si. A mimochodom Drivera SF uz mam a dokonca mi ide na tejto PC zostave na plnom rozliseni a ide plynululo
PS: mozte napisat aj aky mate dojem z tejto hry ako ju hodnotite a tak
PS: mozte napisat aj aky mate dojem z tejto hry ako ju hodnotite a tak
Naposledy upravil/-a biker610i v Po 07. Nov, 2011, 16:51, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Mne uplne stacilo gameplay video na youtube ...
Nie, dakujem!
Skakat z jedneho auta do druheho a v kazdom ina uloha. Akoze o com to je ? snad dokonci sa jeden quest a idem na dalsi. No tymto to riadne spackali. Tiez grafika podpriemerna a o fyzike ani nehovorim.
Viac som sa zabavil pri Driver 3 ...
Nie, dakujem!
Skakat z jedneho auta do druheho a v kazdom ina uloha. Akoze o com to je ? snad dokonci sa jeden quest a idem na dalsi. No tymto to riadne spackali. Tiez grafika podpriemerna a o fyzike ani nehovorim.
Viac som sa zabavil pri Driver 3 ...
Spoiler: ukázať