htc wildfire s google account

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
CSman
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 23:51

htc wildfire s google account

Príspevok od používateľa CSman »

caute dneska som si kupil tento fon a mam problem sa prihlasit na moj g mail a celkovo na google ucet vkuse mi vypise ze sa nepodarilo pripojit a nechapem preco (pouzivam moju domacu wifinu)
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: htc wildfire s google account

Príspevok od používateľa faugusztin »

Preskoc napojenie na google konto. Chod do nastaveni telefonu. Nastav si spravny cas a hlavne datum. Nasledne kludne daj Factory reset a tentoraz ti uz uvodna inicializacia telefonu vratane napojenia na Google konto prejde.

Dovod ? Telefon ma pravdepodobne nastaveny zly datum, a pri pripajani na Google konto sa pouziva protokol HTTPS. A tu je pes zakopany, pretoze HTTPS certifikat sa vydava iba na dobu urcitu, typicky rok. Ked ty mas na telefone nespravny datum, tak je pravdepodobne, ze tento zly datum je mimo doby platnosti certifikatu (v minulosti), a teda podla telefonu nie je certifikat platny => telefon sa neprihlasi na Google konto. Nastavenim spravneho datumu dosiahnes, ze certifikat bude platny => telefon sa prihlasi bez problemov.
Používateľov profilový obrázok
CSman
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 23:51

Re: htc wildfire s google account

Príspevok od používateľa CSman »

diki moc si moj boh :cool:

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"