zdravim... mam jeden stary pocitac od t-comu za 1sk...
chcel som na nom nahodit novy windows, robil som to uz 1000x takze nemam s tym problem to nahodit, ale teraz si neviem rady. Nahodil som tam windows XP home edition - original kopia z original cd, serial key som mal original z nalepky na krabici pocitaca... ale pocitac mi isiel divne...
chcel som ho nasledne zase preinstalovat, skusil som ten isty windows a po sformatovani disku (skusal som ho aj rozdelit, aj nechat len jednu cast disku - jedna sa o 80gigovy disk), zacal sa instalovat windows ale zastalo mi to na urcitom percente s hlaskou the file diskcopy.dll was not copied correctly bla bla... mozem dat retry skip alebo exit, skusal som retry, ale nejde to, dam skip aby som vynechal subor ale zase mi vypise takuto hlasku ale iny subor hlasy - dmadmin.exe atd... tych suborov je neurekom, pritom som to instaloval z toho isteho cd den pred tym a slo to...
skusal som dalsie 3 verzie win xp - so sp2, so sp3, so sp3 a updatami z 11/2011... s takym istym koncom...
vie mi niekto poradit, kde by mohla byt chyba???
dakujem
Problem pri inslalacii windows XP
- sob-rudolph
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Sep, 2007, 08:00
- sob-rudolph
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Sep, 2007, 08:00
Re: Problem pri inslalacii windows XP
na chybu som dosiel sam nakoniec neviem preco , ale ked som vybral jednu ramku, tak to fici ako hodinky...