Mam taky problem...kupil som mysku Razer Lachesis a raz za par hodin mi prestane reagovat, jedine co pomoze je vybrat ju z usb a dat naspet.
Preto sa chcem opytat, ci by sa dalo teoreticky nakodit nejaky soft na odpojenie(zakazanie) konkretneho USB portu v pc a jeho znovu zapojenie (povolenie). Preto aby som nemusel stale fyzicky vytahovat kabel z USB.
Ani neviem ci je to v spravnej sekcii fora..
Program na odpojenie USB portu
Program na odpojenie USB portu
Spoiler: ukázať
Re: Program na odpojenie USB portu
spravca zariadeni- zakazat/povolit
mne sa toto stavalo na externej zvukovke. kym som nepresiel na win 7
mne sa toto stavalo na externej zvukovke. kym som nepresiel na win 7
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
a je to pravidelny jav? teda ci sa to deje v presnych casovych intervaloch, alebo skor nahodne.. ze ci to nesposobuje setriaca funkcia. v biose, alebo priamo v device manager by si zakazal aby sa zariadenie neprepinalo do iddle stavu pri necinnosti ako disk po 20min, monitor po 15min, sietovka atd..
Viem ze sa to da zakazat/povolit v spravcovi zariadeni... mne skor ide o vytvorenie nejakeho programiku ktory by automaticky zakazal/povolil usb port, tak ze by som spravil makro na klavesnici, a dvoma klavesami by som usb pripojil/odpojil. Nasiel som ako vytvorit .bat na reset usb, je tu vsak problem...nefunguje mi to aj ked som postupoval presne podla navodu, dalsia vec je ta ze moja klavesnica je pripojena do usb, takze ak zakazem usb porty cez ten .bat tak mi odpoji klavesnicu a spet ju uz nepripojim
http://www.ehow.com/how_8689798_reset-u ... -file.html
@glirpiPc
Je to nahodne, zatial sa mi to stalo len raz. Co som cital na webe, tak je to uplne nahodne, niekomu myska dokonca nefunguje po nabootovani pc. Ak mi to bude robit casto tak to reklamujem..
http://www.ehow.com/how_8689798_reset-u ... -file.html
@glirpiPc
Je to nahodne, zatial sa mi to stalo len raz. Co som cital na webe, tak je to uplne nahodne, niekomu myska dokonca nefunguje po nabootovani pc. Ak mi to bude robit casto tak to reklamujem..
Spoiler: ukázať