Ten prehravac mi pripada zbytocne drahy... nieje nieco jednoduchsie ale stale kvalitne...
vazne mi netreba 2" farebny display
cenu som si predstavoval zhruba polovicnu...
Myslim, ze cez paypal sa da platit kreditnou/debetnou kartou aj bez toho, aby si tam mal zriadeny ucet. Len neviem akoby to potom fungovalo, ak predavajuci posiela len na adresu vyplnenu v paypal profile. Ked tak sa skus opytat nejakych kamaratov, ci nemaju paypal a ci by ti to nekupili cez ich ucet, pretoze velmi silno pochybujem, ze by takto medzinarodne niekto posielal tovar dobierkou.
Co sa tyka toho, ci sa ti oplati ist do drahsieho prehravaca a ci to bude stat za tie peniaze, no, to uz zalezi na tebe, ci si fajnsmeker alebo nie. Ja osobne som si vzdy rad doprial dobru hudbu a tak sa mi oplatilo kupovat Cowon prehravace (rok a pol som mal i7, ten mi ukradli a tak som v juny kupoval J3 a nelutujem, zvukovo asi to najlepsie, co na beznom trhu existuje, no za kvalitu sa plati). Ale tak k sluchadlam za 25e si myslim, ze ten cowon by mozno bol trosku overkill. Poviem to ale takto, urcite nic nepokazis kombinaciou R02+Sansa Zip(Clip+), tie prehravace hraju naozaj kvalitne.
su aj lepsie prehravace http://www.colorfly.eu/ alebo zrovnatelne (ipody). ci by bol overkill o tom by sa dalo debatovat. Taky prehravac ti vydrzi aj 10 rokov..
zriesenie paypal trva par minut, potvrdenie par dni.... zostane ti to do konca platnosti karty.. preco tolka lenivost
tie sluchadla za 25e mozes porovnavat s vacsinou sluchadiel za 60e, a rozdiel medzi clipom a cowonom teda bude pocut
no ja som cowon poradil hlavne koli kvalite spracovania