nie je to nic konkretne, skor vseobecne, aj ked prave riesim konkretny pripad ale rad by som vseobecne sa informoval.
Casto riesim problemy uzivatelov s virusmi, riesim ich reinstallom Windowsu. No nie vzdy je to najrychlejsie riesenie, a niekedy preinstalujem aj celkom schopny Windows. Momentalne riesim jeden PC na ktorom je Autorun.inf na C:. Nod ho nemoze zmazat, kedze subor je "pouzivany" Windowsom. Predpookladam, ze ak by som vybral disk a dal do ineho PC z ktoreho spustim Windows, tak ten subor zmazem, no to nieje najlepsie riesenie ak ho budem robit vzdy.
Je preto nejake seriozne riesenie - nejaky Boot CD antivir, ktory mi prezrie disk a vymaze vsetky "systemom pouzivane zavirene" subory, a tym padom odviri PC, Dlho som bol nazoru, ze ak je raz Windows zavireny, najlepsie je preinstalovat, ale uz na to nemam cas, preto Vas prosim poradte nejaky program, antivir ktory dokaze ucinne odvirit PC aj bez reinstallu. Kvoli tomu, ze vacsina tych "lepsich" viroch je mudra tak infikuje pouzivane subory a tym padom pocas behu OS ich nieje mozne odstranit. Je nieco cim ich odstranim? Boot CD Antivir alebo nieco podobne? Dik za odpoved