Battlefield BC2 server - záujem?

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ

Máte záujem o BC2 server?

Áno
5
31%
Nie
7
44%
50/50 (keď bude, občas sa tam objavím)
4
25%

Celkom hlasov: 16

insomniac
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 17. Júl, 2011, 22:45

Battlefield BC2 server - záujem?

Príspevok od používateľa insomniac »

tak podobne ako som kedysi vytvoril tému pre BF3 server, teraz ju vytváram pre BC2.
pravdepodobne ste už čítali, že BF3 sa hrať nechystám, a že BC2 má stále u mňa svoje miesto.
ani hráčov tam nie je ešte málo. koniec-koncov je to odladená hra, i keď mierne staršia, no
osloviť by mohla najmä ľudí so staršími grafikami, ktorí si ju budú môcť užiť na full.
mne osobne hra ale nijako zastaraná nepripadá, akurát mi vadí absencia strafe pri šprinte.

keďže BC2 server je v priemere o 20-30% lacnejší ako BF3 server, stále viac uvažujem, že sa do
toho pustím, aspoň na skúšku. niekde dokonca ponúkajú mesiac zadara na skúšku, tak prečo nie?

šlo by o hardcore server, ktorý má 32 jánov slotov, nejaké pravidlá typu no baserape a no at vs inf.
viac si myslím netreba. čo sa rotácie máp týka, tak by tam boli staré známe atacama desert, heavy
metal, harvest day, white pass, tá druhá snežná a púštna a ešte nejaké, čo si ich názvy nepamätám.
herný mód by bol conquest, ale uvažujem aj o squad deatmatchi.

no a teraz hlavná vec - pridávam k téme hlasovanie. je to jasné ako facka, kto má záujem a podporil
by moju myšlienku navštevovaním tohto servera, nech zahlasuje. kľudne hlasujte aj tí, čo nechcete server,
ale poprosím vysvetlenie v reakciách. pripomienky a dotazy sú vítané, nebojte sa pýtať a kritizovať

pripomínam, že zatiaľ sa jedná o čisto teoretickú vec, nič nie je isté, všetko bude závisieť od dopytu.

Návrat na "Hry a problémy s nimi"