orange boston - problem
orange boston - problem
cawte,mam taky problem s bostonom ,ze mi ho nejde zapnut len mi ukazuje tie uvodne oranzove stvorceky a nic dalej.problem sa zacal tim ,ze mi neslo wifi pisalo ,,nedaju sa skenovat siete".Toto som uz raz mal pomohol factory reset ale teraz uzu nepomohol tak som zistil ze si mam updatnut android ci nieco druhe.z orange stranky som si stiahol nejaky "software updater" cize ked som pripojil mobil k pc a zapol ten program tak mobil mi isiel do recorvery mode s tym programom mi nieco neslo mi pisalo 1.vyberte baterku na 10s. 2. ... 3. ... 4. skuste este raz... ,mobil bol aj tak v recorvery mode tak som sa tam pozeral ze co take by mi mohlo moj problem vyriesit a nasiel som tam "system (nieco) asi reflash,proste ze mi resetne system" dal som to mobil sa vypol a ked sa zapinal tak uz nastal ten problem...(nejde zapnut iba oranzove orange kocky...) MOZTE MI S TIM NIEKTO PORADIT ? google nic,tu na forum sa to tiez este neriesilo diky...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: orange boston - problem
bostony su poruchove, tiez poznam dost pripadov z wifi (nedaju sa skenovat, nieje mozne zapnut wifi, vypinanie mobilu pri zapnutom wifi)
V zaruke je?
radsej si to 'nieco' nemal robit ked si nevedel. Od teba asi chcelo updatnut android (tu utilitu ma orange na webe), teraz sa skus dostat do recovery modu (vygoogluj to sa mi zda ze stiskom naraz 2-3 tlacitok) a skus dat znovu factory reset.*ci nieco druhe
*nejaky "software updater"
*s tym programom mi nieco neslo
*system (nieco) asi reflash
V zaruke je?
Spoiler: ukázať
ano v zaruke je,lutujem ze som postiskal "nieco",do r.modu opjdem ked dam zvuk+ tlacitko fotaku a power bud neviem kde su tie tlacitka alebo mi neico nejde
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ked podrzis tu kombinaciu tlacitok tak sa dostanes do recovery modu?
Spoiler: ukázať
nie,ale ked podrzim inu kombinaciu tak do download modu ano, inac uz som to vyriesil mozte lock,pre tych koho by zaujimalo ako ,tak som si reflashol cez pc pomocou SUT LR mobil na android 2.2.1 jellybean (musite stiahnut jellybean.nb0 a ten program spravi zvysok ,oproti staremu androidu je skoro vsetko + okrem toho ,ze tam je iba anglictina a portugalcina a market trocha seka