program Rapport

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
jackhammer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35

program Rapport

Príspevok od používateľa jackhammer »

pani stretol sa uz niekto s tymto programom: Rapport od spolocnosti Trusteer-vraj dodatocna ochrana pri online bankingu
http://www.trusteer.com/product/trusteer-rapport
cistil som znamemu oddiel C a tento program mal 15GB(!),chcel som ho odinstalovat,ale odmietol odinstalaciu ze niektore subory su zamknute na iny program a nemozu byt odstranene
-ma niekto napad ako odinstalovat
-mam mu ho nainstalovat naspat?je to potrebne?na stranke jeho banky ho ponukaju na stiahutie
Spoiler: ukázať
CPU:i5 3570K + BeQuiet! Dark Rock Pro 2 MB:MSI Z77-GD55 GPU: Palit GTX 1070 GameRock Premium Edition RAM:8GB Mushkin Redline Enhanced PSU:Coolermaster Silent Pro 700w SSD:Plextor M5S 256GB HDD:3 TB Toshiba CASE:Lian Li PC-V 2110 MONITOR:Dell UltraSharp U2412M KEYBOARD:Corsair Strafe RGB MOUSE:Func MS-3² MAT:Razer Mantis speed
Galaxy S6 Edge
World of Tanks: Jackhammer_I
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Re: program Rapport

Príspevok od používateľa shiro »

pokial to malo fakt 15GB ( a nemal tam blby uzivatel naprataneho 14.99GB svinstva a videi), tak ten bordel vyhod.
bankingy maju taky sposob overovania, ze na cistom a udrziavanom pc sa ti tam nik nedostane a ziadny soft navyse ti netreba.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
jackhammer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35

Príspevok od používateľa jackhammer »

hej malo to 15GB,som prezeral zlozku programu-obrovske mnozstvo zloziek a este pokkt suborov v nich,pravdebodobne ho ma uz dlho a ten bastard si vsetko uklada
nic,skusim to odinsatalovat cez nejaky program na odinstalovanie,ak nepojde natvrdo vymazat a precistit registre
divne mi je ze nejaky ten piatok sa po nete uz motam a este nikdy som sa s tym programom nestretol,pokial by bol dobry/uzitocny tak myslim ze by bol aj znamejsi
Spoiler: ukázať
CPU:i5 3570K + BeQuiet! Dark Rock Pro 2 MB:MSI Z77-GD55 GPU: Palit GTX 1070 GameRock Premium Edition RAM:8GB Mushkin Redline Enhanced PSU:Coolermaster Silent Pro 700w SSD:Plextor M5S 256GB HDD:3 TB Toshiba CASE:Lian Li PC-V 2110 MONITOR:Dell UltraSharp U2412M KEYBOARD:Corsair Strafe RGB MOUSE:Func MS-3² MAT:Razer Mantis speed
Galaxy S6 Edge
World of Tanks: Jackhammer_I
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Co som si kukol na nete, tak sa zda ze ten program je legitimny, ale viacmenej zbytocny.

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"