Ahojte,
už dlhšie ma zaujíma tuning PC . Preto som sa rozhodol upraviť si svoju bedňu Thermaltake V3 Black edition.
Vyrezal som dieru do bočnice z vnutornej strany som priložil plast(opál) a prilepil ho sekundákom z vonkajšej strany som po obvode preśiel izolačnou páskou, aby nebolo vidno ,že bolo rezane do plechu. "Wualáá tu je výsledok"
1. uprava bedne
Update //
Do boćnice som o5 vyrezal dieru tentoraz väčšiu . Pridal som ram cooler od Kingston hyper X, Corsair hydro H50 na procesor, takt je 5Ghz je to AMD FX-4100 , 8Gb Ram 1600 MHz Kingston Hyper X , Disk 500 Gb Seagate Barracuda + SSD Intel 40 GB, teploty v záťaži do 53 stupňov, na bočnici a vpredu je 120mm LED Modecom ,naspodku a hre je 3x Noctua 120mm, Graficka Nvidia Gtx 560
Dnešná podoba
Project Thermaltake V3 Black
Project Thermaltake V3 Black
Naposledy upravil/-a SLAFi v Po 10. Dec, 2012, 22:54, upravené celkom 1 krát.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Project Thermaltake V3 Black
Takt je pekny, chcelo by to este poupratovat kable a vyriesit filtre najma hore ak nechces cistit prach kazdy druhy den
Spoiler: ukázať
//UPDATE post 1
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Znovu takt je pekny ale ked si rezal okno tak si mal nechat hdd kose. Nalepky su ale kazdy ma ine chute...
+uprac kable
+uprac kable
Kuk prvú foto kde je Case odfotena zvonka kable mam upratane , tie dalsie 2 foto su starsie o par dni ...k0rben napísal:Znovu takt je pekny ale ked si rezal okno tak si mal nechat hdd kose. Nalepky su ale kazdy ma ine chute...
+uprac kable
Dal som do celej case organizer kablov UV modrý
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Preco si urobil take velke okno ? tie 5.25" a 3.25" pozicie nemuseli byt videne
Tiez nalepky sa mi nepacia ... mozno keby boli na inom mieste napr tu pc.sk na okne ... skradka velmi to bije do oci a velky rozmer to je.
Prelep ju tam kde mas tie pozicie pre disky, mechaniky na plexi a tu Intel nalepku zalep na nevididelne miesto xD hrozna je
Tiez nalepky sa mi nepacia ... mozno keby boli na inom mieste napr tu pc.sk na okne ... skradka velmi to bije do oci a velky rozmer to je.
Prelep ju tam kde mas tie pozicie pre disky, mechaniky na plexi a tu Intel nalepku zalep na nevididelne miesto xD hrozna je
Brandoo napísal:Preco si urobil take velke okno ? tie 5.25" a 3.25" pozicie nemuseli byt videne
100 ľudí sto chuti
Mne sa to osobne paci, ale tiez mi tam nesedi ze si dal plexi sklo az tak ze vidno box pre HDD, ale to uz je na tebe ci sa ti to paci. Inak pekne, ale tie kable by bolo lepsie krajsie poukladat