Dobrý deň,
presne od 1. apríla tohoto roka sa môj PC začal správať zvláštne. Najprv to začalo zamŕzaním PC neskôr BSOD. Dnes už to zamŕzanie PC alebo naskočenie BSOD je dosť časté niekedy 1-2 hodiny to ide v pohode niekedy ledva 20min. Mám Windows 7 Ultimate x64, asi pred 3ma dňami som ho už aj preinštaloval no nepomohlo to. Na viacerých fórach som čítal že môžu byť chybné pamäte RAM, testoval som ich pomocou MemTest no s dobrým výsledkom. Následne som sa dočítal že to môže byť neaktualnými ovládačmi tak som ich všetky aktualizoval, BIOS bol nastavený naspäť na defaultné nastavenia aj aktualizovaný no zatiaľ bez výsledku. Prikladám sem DUMP súbory z včerajšieho dňa. Dúfam že mi nejako pomôžete.
Za každú odpoveď vopred ďakujem.
Zamŕzanie systému/BSOD
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Zamŕzanie systému/BSOD
Mas Eset? Ak ano, skus ho odistalovat, ci to bude robit aj bez neho.
Ok Eset som odinštaloval uvidíme či to pomôže.
Takže už asi deň ide PC bez problémov, myslím si, že to už je Ok. Tak ďakujem Kyselinke za radu v živote by ma nenapadlo že to môže byť Eset.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
klasikaKyselinka napísal:Mas Eset? Ak ano, skus ho odistalovat, ci to bude robit aj bez neho.
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
No ono staci si tie dump subory otvorit v BlueScreenView a hned zistis, ze problem je v eamonm.sys. A ten v najcastejsich pripadoch patri k ESET-u:
http://systemexplorer.net/db/eamonm.sys.html
Ja pouzivam Eset uz roky a zatial som podobny (teda ziadny) problem nemal. U mna je to naj antivir, aky je (a to som ich vyskusal hodne)
Ked to ide, tak je to fajn.
http://systemexplorer.net/db/eamonm.sys.html
Ja pouzivam Eset uz roky a zatial som podobny (teda ziadny) problem nemal. U mna je to naj antivir, aky je (a to som ich vyskusal hodne)
Ked to ide, tak je to fajn.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja ho nepoužívam práve kôli tým BSOD
evidentne sa chová až príliš agresívne
evidentne sa chová až príliš agresívne
Spoiler: ukázať