Zdravím chcel by som si kúpiť nejaké slúchadlá na PC . Využitie hlavne na počúvanie hudby, občas nejaká tá hra. cena do tých 30-40€. Do kvality slúchadiel sa absolútne nevyznám tak som rád za každú radu
Porozmýšlaj ešte nad cenou pretože ked prihodíš zopár eur tak kúpiš sluchadlá na úplnej inej a kvalitnejšej úrovni, a popis slúchadiel tiež, či ich využiješ viac na hudbu alebo hry, a či ich chceš aj s mikrofonom, a či viac preferuješ basy a celouzavreté sluchadlá alebo kvalitnejšie podanie vyšších tonov a mikrofonu, od tohto všetkého sa odvíja aj cena ale nič neni dokonalé, to je na tvojej hlave ktoré ti dobre padnú :]
Pakrobolgari napísal:Porozmýšlaj ešte nad cenou pretože ked prihodíš zopár eur tak kúpiš sluchadlá na úplnej inej a kvalitnejšej úrovni, a popis slúchadiel tiež, či ich využiješ viac na hudbu alebo hry, a či ich chceš aj s mikrofonom, a či viac preferuješ basy a celouzavreté sluchadlá alebo kvalitnejšie podanie vyšších tonov a mikrofonu, od tohto všetkého sa odvíja aj cena ale nič neni dokonalé, to je na tvojej hlave ktoré ti dobre padnú :]
vravím že do slúchadiel sa absolútne nevyznám tak som ťa moc nepochopil Mikrofón nie je nutnosť, využijem to hlavne na hudbu a aj nejaké kvalitné basy by neboli zlé ale zas všetkého veľa škodí.. A koľko je to tých zopár eur ?
no keďže na blízku nemám žiadny obchod okrem alzy, tak to je asi +/- jedno nejaký overený obchod najlepšie. Nemusím, je to z časti pravda, ale keĎ sa ma niekto spýta či chcem celouzavreté tak nemám šajnu o čom točí
mimochodom celouzavretými som mal na mysli tie ktoré ti úplne zakryjú uši a tak sú lepšie izolované od okolitého hluku, a určite sú aj pohodlnejšie a možeš ich mať na hlave celý život a spávať snimi, takto ked kúpiš odpad neuzavrete ako ja budeš ich naopak celý život preklínať
Ak sa nevieš rozhodnúť googli trochu recenzie aj názory ludí na jednotlivé značky, pozri ako je hodnotené AKG a ako Fostex, potom už iba porovnávaj vlastnosti a ktorý dizajn sa ti viac lúbi, ale ako som povedal ja by som bral AKG