Zdravím. Chcem sa Vás opýtať, čo si myslíte o systéme Win Vista Eternity. Je to nejaká upravená verzia? Na nete som toho veľa nenašiel.
...Môj kamarát ho má, ale je lenivý mi ho poriadne ukázať. Jediné čo som si všimol, že pri štarte ukazuje pod logom Wndows-u, nápis "by Benjamin", a tlačidlá "späť" a "dopredu" sú v tvare kociek. Za ten krátky čas, som si všimol že je celkom pekný ten systém. Ale neviem o ňom prakticky nič. Ďakujem.
Windows Vista Eternity - Čo je to za verzia?...
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: Windows Vista Eternity - Čo je to za verzia?...
taka verzia oficialne neexistuje http://windows.microsoft.com/en-US/wind ... Inside-Out takze tvoj kamarat ma warez a preto si o tom skoro nic nesaiel.. bude lock
tak,tak.. piratska kopia a urcite aj so zadnymi dvierkami
Spoiler: ukázať
Neviem, či to mám považovať za warez verziu, lebo je to normálna Vista, ale graficky upravená týmto tímom: http://www.rtwincustomize.net/
...konkrétne jeden z toho tímu to dal na PirateBay, a okrem toho vložil svoje meno pod logo, keď sa spúšťa OS. Okrem toho,
k inštalácii nepotrebujete žiadny key.
...konkrétne jeden z toho tímu to dal na PirateBay, a okrem toho vložil svoje meno pod logo, keď sa spúšťa OS. Okrem toho,
k inštalácii nepotrebujete žiadny key.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Nabuduce rozmyslaj kym napises blbost.k inštalácii nepotrebujete žiadny key.
pocas instalacie mozes zadavanie keya vynechat, no po 30 dnoch si skoncil. naco je komu taky windows? pokial tento funguje tak, ze to nikdy key nepyta = warez.
Pretoze windowsy s takto strelenymi nazvami su vzdy warez.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
tak ta Vista Eternity sa mi celkom paci http://www.youtube.com/watch?v=tCMEmUqUbjE
sorry za OT, ale to google
sorry za OT, ale to google
''pokial tento funguje tak, ze to nikdy key nepyta = warez'' upravene OEM
Ved uz pochop, ze tieto verzie nie su iba oskinovane...
Maju tam aj urcite backdoor a urobte uz LOCK prepana..
Kup si WIN za par supov dnes je a mas pokoj.. Ja tiez nie som bohaty ale snazim sa kupovat SW, ako keby som mal platit pokuty ako hovado...
Ved uz pochop, ze tieto verzie nie su iba oskinovane...
Maju tam aj urcite backdoor a urobte uz LOCK prepana..
Kup si WIN za par supov dnes je a mas pokoj.. Ja tiez nie som bohaty ale snazim sa kupovat SW, ako keby som mal platit pokuty ako hovado...
Spoiler: ukázať