Budem kupovat skrinu na PC do 500 Eur(bez DPH), monitor budem kupovat neskor.
Ako som uz povedal, bude to hlavne na hratie online pokru. Pri hrani online pokru budem mat pustenych okolo 20 stolov naraz, a popri tom bude bezat zopar programov. Ten hlavny, kvoli ktoremu laguje dost pocitacov je Holdem Manager, je to vlastne databáza,ktora si uklada kazdu vec ktora sa udeje na stole a potom ju nasledne zobrazuje do statistik ktore su zobrazene na stole. Ako mi na pokrovych forach poradili : "Její nároky na hardware stoupají s počtem dat, které spravuje. Vhodný počítač pro poker je tedy ten, který je vhodný pro (velké) databáze. (RAM, rychlý disk, procesor) ". Kebyze vas napada este ina cast ktora by mala byt rychla, urcite napiste

Taktiez budem mat dva monitory, tak neviem ci si to bude vyzoadovat nejaku extra graficku kartu. Inac zbytok ako zvuk a grafika, na tom uz nejak nezalezi, ako vravim budem to potrebovat na poker, a tam to hadam nebudem potrebovat nejake premakane. Taktiez, brali by ste HDD alebo SDD?
Budem velmi rad ked mi poradite, hlavne co sa tyka tych hlavnych komponentov ktore budu najviac zatazovane. Nemusi to byt svetova trieda, ale tak aspon taka 8/10 kvalita.
Dikes hadam sa z toho nakoniec nejak vysomarim